Allukasa Wanita Mantel Sepeda PU Kulit Lebih Tahan Dr Zipper Pakaian Musim Semi Musim Gugur WanitaFashion Pendek Tipis Jaket Wanita 2020

(21 reviews customer)

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya Gratis liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
free
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 7-16
16.01$
Uellow Premium Shipping
Ya
dina 11
66.54$
DHL
Ya
dina 8
66.63$
UPS Express Saver
Ya
dina 12
68.09$
IP Fedex
Ya
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    H4b8c0152cb1b4fe6a9e2c724bb64dc15y

    Allukasa Wanita Mantel Sepeda PU Kulit Lebih Tahan Dr Zipper Pakaian Musim Semi Musim Gugur WanitaFashion Pendek Tipis Jaket Wanita 2020

    Takon Pitakonan


      Share

    modname = ckeditor

    bobot 0.38 kg
    dimensi 30 × 40 × 3 cm
    Asal

    Mainland China

    GTIN

    2000002745082

    Usum

    Spring / Autumn

    Busana Panjang

    short

    Koleksi

    biasa

    Gender

    WOMEN

    Age

    Umur 18-35 Taun Lawas

    Kolar

    V-Neck

    Jenis Penutupan

    Zipper

    Tipe Item

    Outerwear & Coats

    gaya

    Kantor Lady

    Lengan Panjang (cm)

    Full

    Gaya lengan

    biasa

    kekandelan

    Lancip (Musim Panas)

    Hooded

    Ora Ana

    Jinis Elektronik

    Jaket

    Material

    Poliester, Asetat, Viscose

    Dekorasi

    Keling, Ritsleting

    Tipe Pola

    Solid

    Adhedhasar review 21

    4.48 sakabèhé
    66.67%
    23.81%
    4.76%
    0%
    4.76%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 21 kanggo Allukasa Wanita Mantel Sepeda PU Kulit Lebih Tahan Dr Zipper Pakaian Musim Semi Musim Gugur WanitaFashion Pendek Tipis Jaket Wanita 2020

    1. m *** a -

      Ukurane rada cilik

      warna: 7 Size: M Kapal from: China

    2. YShopper -

      warna: 1 Size: S Kapal from: China

    3. YShopper -

      warna: 7 Size: M Kapal from: China

    4. YShopper -

      warna: 3 Size: Pengiriman XL from: China

    5. YShopper -

      warna: 1 Size: S Kapal from: China

    6. m *** s -

      Apik uga

      warna: 1 Size: L Kapal from: China

    7. Y *** n -

      Kain tipis banget, plastik parese, aku ora seneng, nanging adhine.

      warna: 7 Size: L Kapal from: China

    8. Aku *** a -

      Jaket teka cepet. Kualitas ora ala, jahitan apik, ing kalbu, tanpa jambs. Ukuran nyedhaki uga ing russ.48-50 malah free . Mung negatif yaiku mambu. Ambune kuwat banget lan ora ngasilake apa-apa. Aku nyoba kanggo wisuh ing panas, kadhemen, banyu karo linglang lan Rinser, boten mbantu kanggo break mati mambu pangan ngengkel. Miturut cara, kabeh jaket ngumbah apik banget lan cepet banget garing. Sewulan sagging ing loteng, uga ora ana. Sayange, ora mungkin nganggo mambu kaya ngono. Omah wis hanging ing paket, amarga mambu ing kabeh kamar kanggo iki lan njupuk mati lintang.

      warna: 10 Size: Pengiriman XL from: China

    9. n *** r -

      Ngapunten isin, produk kula tresna ora kandel nanging tresna

      warna: 3 Size: Kapal XXL from: China

    10. N *** s -

      Pangukuran sing bener. Minangka 46/48 ing Brasil. Bahan kasebut katon rapuh, nanging regane bisa dingerteni. Kain iku arang banget tipis, sing tuku kanggo nyegat mangsa, nyaranake kanggo njahit lapisan ing njero

      warna: 1 Size: Pengiriman XL from: China

    11. C *** p -

      Pesen jaket biru, ukuran M. Ukuran cocog karo tabel ukuran lan warna uga cocog, regane apik, lucu banget, entheng lan commode

      warna: 4 Size: M Kapal from: China

    12. N *** o -

      Apa produk bisa uga alus nanging bisa digunakake! Ukuran teka apik, lan biaya, worth iku. Matur nuwun!

      warna: 1 Size: Kapal XXL from: China

    13. P *** a -

      Apik banget, kualitas apik lan katon kaya kulit asli. Iku tipis lan ora ana lapisan, nanging anget

      warna: 1 Size: L Kapal from: China

    14. C *** o -

      warna: 5 Size: Pengiriman XL from: China

    15. L *** l -

      Aku nampa jaket iki dina iki lan aku ora seneng !! Iki dudu kulit pu! Iki taplak meja plastik !!! Aku arep bali

      warna: 3 Size: Kapal XXL from: China

    16. f *** a -

      Tipis banget lan nganti pertengahan musim! Bahan medium! Katon peta! Teka cepet karo s. Panganggone rada gedhe

      warna: 9 Size: M Kapal from: China

    17. B *** a -

      warna: 10 Size: M Kapal from: China

    18. A *** a -

      warna: 1 Size: Pengiriman XL from: China

    19. k *** s -

      Aku panginten iku bahan sing luwih abot kaya plastik sing dakwenehake marang anakku sing ditresnani dheweke nganggo meh kabeh, mula aku menang.

      warna: 1 Size: M Kapal from: China

    20. p***r -

      warna: 1 Size: M Kapal from: China

    21. r *** r -

      woww iku banget ayu werna n kain pinunjul dianjurake saller Thankx kanggo diwenehi produk apik

      warna: 7 Size: Kapal XXL from: China

    SKU: EX4OA56O3KY4 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori