Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone

(892 reviews customer)

7.12$ - 8.49$

Brand: 
Uellow
Lenovo
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 5-8 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 5-8
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan

    Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone

    7.12$ - 8.49$

    Takon Pitakonan


      Share

    • Konektivitas Bluetooth Nirkabel:Nikmati kebebasan konektivitas nirkabel nganggo earphone iki sing nyambung menyang piranti liwat Bluetooth.

     

    • Desain anti banyu:Aja kringet utawa udan ngalangi sampeyan ora seneng musik nganggo earphone anti banyu iki.

     

    • Gaya In-Ear :Entuk pas sing nyaman lan aman karo desain gaya ing kuping saka earphone iki, sampurna kanggo gaya urip aktif.

     

    • Dhukungan AAC Codec:Seneng audio kualitas dhuwur kanthi dhukungan saka codec AAC, nyedhiyakake swara sing cetha lan resik.

     

    • Konektivitas Bluetooth Nirkabel:Nikmati kebebasan konektivitas nirkabel nganggo earphone iki sing nyambung menyang piranti liwat Bluetooth.

     

    • Desain anti banyu:Earphone iki dirancang kanggo anti banyu, saengga bisa digunakake nalika olahraga utawa ing kahanan teles.

     

    • Gaya In-Ear :Gaya ing-kuping saka earphone iki njamin pas nyaman lan mbantu kanggo ngalangi gangguan njaba, ngijini sampeyan kanggo fokus ing musik.

     

    • Kontrol Volume:Setel volume musik utawa telpon kanthi gampang nggunakake fitur kontrol volume sing dibangun.

     

    • Konektivitas Bluetooth Nirkabel:Nikmati kebebasan konektivitas nirkabel nganggo earphone iki sing nyambung menyang piranti liwat Bluetooth.

     

    • Desain anti banyu:Earphone iki dirancang kanggo anti banyu, saengga bisa digunakake nalika olahraga utawa ing kahanan teles.

     

    • Built-in Voice Assistant :Kanthi asisten swara sing dibangun, sampeyan bisa kanthi gampang ngontrol musik lan nelpon tanpa kudu njupuk telpon.

     

    • Desain Earcup Semi-mbukak :Desain earcup semi-mbukak ngidini kualitas swara lan kenyamanan sing luwih apik nalika isih nyedhiyakake sawetara gangguan swara.

     

    • Konektivitas Bluetooth Nirkabel:Nikmati kebebasan konektivitas nirkabel nganggo earphone iki sing nyambung menyang piranti liwat Bluetooth.

     

    • Desain anti banyu:Earphone iki dirancang kanggo anti banyu, saengga bisa digunakake nalika olahraga utawa ing kahanan teles.

     

    • Built-in Voice Assistant :Kanthi asisten swara sing dibangun, sampeyan bisa kanthi gampang ngontrol musik lan nelpon tanpa kudu njupuk telpon.

     

    • Gaya In-Ear :Gaya ing-kuping saka kuping iki njamin pas nyaman lan mbantu kanggo ngalangi gangguan njaba kanggo pengalaman ngrungokake luwih immersive.

     

    TWS Pro 6 earphone Bluetooth headphone karo mic 9D stereo HiFi earbuds kanggo iPhone iOS Android nirkabel Bluetooth headsetfitur
    3. Ngisi daya cepet lan wektu muter dawa
    4. Panggilan binaural, headphone kiwa lan tengen bisa digunakake kanthi kapisah.
    5. Pasangan otomatis / sambungan otomatis.
    6. Ora ana lampu LED nalika nggunakake.
    7. Tombol kontrol tutul multi-fungsi.
    8. Hifi stereo lan swara bass.
    9. Nganyarke chip Bluetooth 5.0, kinerja apik, 10 meter ora macet & terus-terusan.
    10. Ndhukung trek sadurungé / trek sabanjuré.
    11. Dhukungan aktifitas Siri.
    12. Sampurna kompatibel karo IOS lan sistem Android.






    Werna

    , , ,

    Material

    plastik

    Bobot [g]

    40

    Asisten swara dibangun ing

    ora

    Jangkauan nirkabel maksimum [m]

    Teknologi NFC

    ora

    Isolasi Swara

    ora

    Kategori

    Telpon & Headphone

    Jenis Earcups

    Mbukak semi

    Output Max

    1

    Bahan Pads Headphone

    liyane

    Jenis Magnet

    Ferrite

    Diameter driver

    20

    Total Harmonic Distorsi

    10

    Rangkoan Impidansi

    nganti 32 Ω

    Codecs

    AAC

    Kanthi Mikrofon

    Ya

    Tanpa kabel

    Ya

    Dhukungan kertu memori

    Ya

    Waterproof

    Ya

    Resistensi

    32

    Length Line

    0

    Range Frekuensi Tanggepan

    20 - 20000

    Sensitivitas

    123

    Tipe Plug

    Ana

    fungsi

    Kanggo Internet Bar, Video Game, Headphone Umum, Olahraga, Kanggo Sinau

    Mbusak-Mbuwang Aktif

    Ora Ana

    Kontrol Volume

    Ya

    Tombol Kontrol

    Ya

    Prinsip Vokalisme

    Armature Balanced

    Jinis Wireless

    bluetooth

    konektor

    Tipe c

    Komunikasi

    Wireless

    gaya

    Ing kuping

    Asal

    Mainland China

    Adhedhasar review 892

    4.44 sakabèhé
    71.52%
    16.37%
    3.48%
    2.02%
    6.61%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 892 kanggo Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone

    1. A *** r -

      Teka karo pangisi daya sing salah, nanging produk kasebut padhet

      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
    2. 7 *** r -

      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
    3. UShopper -

      Iku padha karo ing foto

      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
    4. UShopper -

      Iku padha karo ing foto

      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
    5. a *** r -

      Handset luwih cilik tinimbang sing dakkarepake.
      Kualitase apik. Dheweke apik kanggo wong sing pengin latihan mlaku
      Iku pancene adil ing kuping lan padha super banter.

      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
    6. a *** r -

      Handset luwih cilik tinimbang sing dakkarepake.
      Kualitase apik. Dheweke apik kanggo wong sing pengin latihan mlaku
      Iku pancene adil ing kuping lan padha super banter.

      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
    7. UShopper -

      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
    8. O *** i -

      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
    9. c *** a -

      sisih tengen ora bisa digunakake,.එක පැත්තයි ඇහෙන්නේ ආව එකෙ

      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
    10. h *** a -

      Top swara apik

      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
    11. h *** a -

      Top swara apik

      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
    12. C *** o -

      Gampang banget disambungake lan nduweni durasi sing apik

      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
    13. C *** o -

      Gampang banget disambungake lan nduweni durasi sing apik

      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
    14. A *** a -

      Iku katon apik, aku durung nyoba

      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
    15. A *** a -

      Iku katon apik, aku durung nyoba

      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
    16. K *** o -

      Cahya, lan swara sing apik banget, uga pangiriman super cepet. Aku nyaranake bakul.

      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
    17. K *** o -

      Cahya, lan swara sing apik banget, uga pangiriman super cepet. Aku nyaranake bakul.

      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
    18. W***B -

      Padha apik banget, super mirah, muni cukup apik lan padha nyambung gampang banget.

      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
    19. T *** u -

      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
    20. Dr -

      Artikel-artikel iki sing dikirim nanging aku ora nampa, nggawe regejegan mbalekaken lan padha ora sarujuk, nanging matur nuwun aku ilang dhuwit iku nggoleki.

      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
    21. J *** r -

      putriku tresna headphone iki

      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
    22. L *** a -

      dheweke katon lucu lan swara apik banget kanggo rega sing sampeyan bayar, mic ora bisa digunakake nanging aku tuku utamane kanggo ngrungokake musik lan mesthi bakal tuku maneh

      Air pod Pro 6 Headphone Nirkabel Lan Bluetooth Kanggo Android Lan iPhone
    SKU: 3256805501678193 Kategori:  Tag: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori