718 Oriana 7inch Kerai 8G 128-256MB Resistif Mobil GPS Navigator Navigator Bluetooth Eropa Peta Gratis Kendaraan gps Peta Truk

(1 review customer)

  Cepetan! Sale rampung ing:

Prodhuk iki lagi metu lan ora kasedhiya.

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    H5c5e2ad8a2c24729a585a7934c2fb550a

    718 Oriana 7inch Kerai 8G 128-256MB Resistif Mobil GPS Navigator Navigator Bluetooth Eropa Peta Gratis Kendaraan gps Peta Truk

    Takon Pitakonan


      Share

    Kok milih aku

    1. Spesialisasi ing produksi peralatan navigasi, manufaktur langsung, murah lan apik.
    2. Kabeh produk wis lulus tes kualitas sing ketat sadurunge kiriman, priksa manawa kualitas dhuwur.
    3. Sawise pembayaran verifikasi bakal dikirim ing 48H saka gudang China,
    lan kapal 24H saka gudang lokal, ES, RU, Pengiriman Gudang PL. (Makarya
    wektu dina) 2-5 dina ngirim.
    4. Yen produk duwe masalah ing 365 DAY sawise konfirmasi ing
    panrimo, kita bakal ngganti mesin anyar langsung kanggo sampeyan, Nanging Mangga
    hubungi kita pisanan kanggo mutusake masalah sawise-sales masalah. Garansi iki ora
    ora ditrapake kanggo karusakan sing disebabake dening kacilakan, penyalahgunaan, penyalahgunaan, utawa modifikasi
    saka produk.
    5. Yen sampeyan kudu ngganti UI, ngganti LOGO saka boot, utawa print account dhewe, hubungi kita.
    6. A sunshade menehi tampilan pandhu arah luwih.

    Gudang Rusia

    1. 3-5 dina ngirim: Moscow
    2. 4-8 dina ngirim: Saint Petersburg, Nizhny novgoro, Krasnodar, Rostov-na-donu.
    3. Kanggo kutha liyane: 2-15 dina ngirim, bab 35 dina kanggo wilayah remot.
    4. 7 dina bali lan babar pisan 1 taun sawise panrimo.
    Poland, Gudang Spanyol
    1. 2-5 dina ngirim.
    2. 7 dina bali lan babar pisan 2 taun sawise panrimo.
    3. Kirim menyang negara EU: Spanyol, Portugal, Prancis, Jerman, Italia, Slovenia, Denmark, Polandia, Austria,
    Walanda, Hongaria, Republik Ceko, Belgia, Luksemburg, Inggris, Slovakia.

    Fitur navigasi gps Oriana:
    1 GPS + layar kapasitas 7 inci + kerai + 8Gmemory + 128-256MBRAM + Dhukungan
    Bluetooth (opsional), jawab telpon + Dhukungan kamera mburi
    (opsional) + FM, swara pandhu arah lan musik bakal langsung dikirim menyang
    speaker mobil + navigasi 3D,
    2 Dhukungan multi-basa:
    Rusia, Inggris, Prancis, Spanyol, Italia, Portugis, Jerman, Ibrani, Walanda, Swedia, Turki, Polandia, Finlandia, Lithuania, Norwegia, Serbia, Bulgaria, Hungaria, Estonia, Indonesia, Azerbaijan, Ukraina, Slovakia, Slovenia
    3 Pasang peta paling anyar, sing dianyari saben taun.
    4 Yen sampeyan kudu ngganti UI, ngganti LOGO boot, utawa nyithak merek sampeyan dhewe, hubungi kita.
    5 Pabrik penjualan langsung, rega murah mutlak, jaminan kualitas

    Garansi xxxxxxxxxxxx Oriana

    Iku produsen profesional peralatan navigasi,
    kantor pusat ing shenzhen, platform aliexpress fokus ing Grosir. We
    khusus ing produksi navigators.

    kualitas

    Kabeh produk bakal diuji sadurunge dikirim, aja kuwatir

     

    Wektu kapal

    Sawise pembayaran verifikasi bakal dikirim ing 48H saka gudang China, lan 24H dikirim saka gudang lokal; (Waktu kerja China)

     

    Mbalik & Repair

    Mangga ngandhani yen nampa barang kanthi masalah, kita nampa bali kanggo ijol-ijolan utawa mbalekaken;

     

    Fiturx specification

    Materi GPS lan Pengerjaan sing Apik, Peta sing Apik ;Info Sinyal GPS sing Luwih Cepet.

    Layar capacitive 7-inch, tutul luwih sensitif.

    Dibangun 800MHZ / 8GB, tinimbang kacepetan GPS rata-rata kaping pindho luwih cepet;

     

    Layar Capacitive

    Sampeyan bisa tuku kaya sing dikarepake

     

    RAM 256 MB

    yen sampeyan kudu nginstal peta Komplek, utawa nonton film sampeyan bisa milih 256MB

     

    Fungsi emisi FM

    Gendhang

    swara pandhu arah lan musik bakal langsung dikirim menyang speaker mobil. Kanthi fungsi iki, swara dadi luwih apik lan banter.

    Menu Basaxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    xxxccxxx
    Rusia,
    Prancis, Spanyol, Italia, Portugis, Jerman, Ibrani, Walanda, Swedia,
    Turki, Polandia, Finlandia, Lithuania, Norwegia, Serbia, Bulgaria,
    Hungaria, Estonia, Indonesia, Azerbaijan, Ukrainia, Slovak,
    basa Slovenia.

    specification

    Materi GPS lan Pengerjaan sing Apik, Peta sing Apik ;Info Sinyal GPS sing Luwih Cepet.

    Layar capacitive 7-inch, tutul luwih sensitif.

    Dibangun 800MHZ / 8GB 256MB, tinimbang kacepetan GPS rata-rata kaping pindho luwih cepet

    Dhukungan Bluetooth (Opsional)

    transmisi nirkabel, njawab telpon.

    Dhukungan AV-IN (Opsional)

    nalika nyambungake kamera spion, Muter otomatis ngalih
    layar (Kamera tampilan mburi kudu dituku kanthi kapisah)

    Fungsi emisi FM

    swara pandhu arah lan musik bakal langsung dikirim menyang mobil
    speaker. Kanthi fungsi iki, swara dadi luwih apik lan banter.

    Basa Menu

    Rusia, Inggris, Prancis, Spanyol, Italia, Portugis, Jerman,
    Ibrani, Walanda, Swedia, Turki, Polandia, Finlandia, Lithuania, Norwegia,
    Serbia, Bulgaria, Hungaria, Estonia, Indonesia, Azerbaijan,
    Ukrainia, Slovak, Slovenia.

     

    Ndhukung Bluetooth (Opsional), transmisi nirkabel, jawab telpon.

    Keterangan:

     

    Produk No. 718LC256MB
    OS Windows CE 6.0
    CPU 800MHZ
    tampilan Layar Tutul TFT 7 inci, Layar Padhang Dhuwur
    resolusi 800X480 piksel
    Ram SDRAM 128 MB
    ROM Memori 8GB
    Lumbung Dhukungan TF/MMC maksimal 32GB
    FM dhukungan
    GPS dhukungan
    sambungan

     

    USB 2.0
    Slot Kertu TF
    Jack Earphone
    Hiburan

     

    game
    movie
    music
    Album Foto
    Language Inggris / Italia / Prancis / Spanyol / Jerman / Portugis / Hungaria / Romana / Polandia / Slovenia / Romania / Rusia

    Basa Pilihan: Arab, Thai, Ibrani, Turki, Ceko, Yunani

     

    Produk Ngemot:

    1. piranti GPS nvagator X 1PC

    2. Pangisi daya mobil X 1 PC

    3. Kabel USB X 1PC

    4. Krung X 1PC

    5. Wadhah kaca ngarep X 1PC

    6. Manual pangguna X 1PC

    Carane mbedakake GPS iku apik utawa ala?

    1, Info Sinyal GPS luwih cepet;

    2, Peta Apik;

    3, Bahan apik saka GPS;

    4, Karya.

    Apa milih kita?

    1, Chip CPU GPS 800MHZ sing Apik, Mlaku Cepet, lan Entuk Sinyal GPS Cepet;

    2, Kita duwe peta paling anyar.

    3, We used Good Material kanggo GPS;

    4, Kita duwe karya sing apik banget ing jalur produksi.

    Basa sing Didhukung Peta:
    Inggris (AU), Inggris (UK), Inggris
    (Amerika Serikat), Rusia, Spanyol, Italia, Portugis, Jerman, Prancis,
    Arab, Kanada, Walanda, Polandia, Swedia, Finlandia, Hongaria,
    Lithuania, Norwegia, Turki, Romania, Estonia, Latvia, Denmark, Indonesia,
    Kroasia, Katalan, Slovakia, Bosnia lan Herzegovina, Slovenia.
    Cathetan: sawetara basa peta bisa uga ora 100% terjemahan.

    Basa Swara Peta ( Macem-macem swara siaran, lanang utawa wadon )
    Katalan, Rusia, Slovak, Denmark,
    Jerman, Inggris / Inggris / AS, Spanyol, Prancis, Kroasia, Italia, Latvia,
    Hungaria, Walanda, Norwegia, Polandia, Portugis, Romania, Slovenia,
    Finlandia, Thai, Turki, Ibrani.

     

    Peta diinstal:

    Babagan Instalasi peta

    Dhukungan Eropa / Amerika Utara / Amerika Selatan / Tenggara
    Peta Asia / Timur Tengah (Kita bakal nginstal peta miturut alamat sampeyan,
    kayata: Spanyol, kita bakal nginstal peta Eropa)

     

    Babagan nganyari peta

    yen sampeyan pengin nganyari peta, hubungi kita, kita bakal
    upload menyang "Drop box", aja download ing panggonan liya,
    yen ora bakal ngrusak peta asli.

     

    Peta 1

    Eropah

    (2019Q4)

    Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgia, Bosnia, Inggris,
    Bulgaria, Kroasia, Siprus, Ceko, Denmark, Estonia, Finlandia, Prancis,
    Jerman, Gibraltar, Yunani, Hongaria, Islandia, Irlandia, Italia, Kosovo,
    Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Malta, Moldova,
    Montenegro, Monako, Netherland, Norwegia, Polandia, Portugal, Romania,
    Rusia, SAN Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spanyol, Swedia,
    Swiss, Turki, Ukraina, Vatikan

    Amerika Utara

    2018map

     

    Kanada, Mexico, Amerika Serikat

    Amérika Kidul

     

    Argentina, Bolivia, Brasil, Chile, Kolombia, Ekuador, Guyana Prancis, Paraguay, Peru, Uruguay, Venezuela,

    Asia

    (2016)

    Brunei, Indonesia, Malaysia, Filipina (2015), Singapura, Thailand, Vietnam (2015), India, Sri Lanka

    Timur tengah

    (2016)

    Bahrain, Mesir (2015), Irak, Israel, Yordania, Kuwait, Libanon,
    Maroko (2015), Oman, Qatar, Arab Saudi, Uni Emirat Arab, Yaman

    Australia

    (2016)

    Australia, Selandia Anyar

    Afrika

    (2014)

    Angola, Basemap, Benin, Botswana, Burundi, Cote_d'Ivoire, Egypt,
    Kenya, Lesotho, Malawi, Maroko, Mozambik, Namibia, Nigeria, Réunion,
    Rwanda, Afrika Kidul, Swaziland, Tanzania

    Products Tampilake:

     

    GPS Test lan Packing:

    FAQ

    P: Napa nalika aku ngeklik Ikon Navigasi, ora ana sing kedadeyan, ora bisa mlebu peta?

    A: Mangga setel Navi Path: Navi Path—Navigation Path—ResidentFlash, atur langkah demi langkah, yen isih ora bisa nyetel, hubungi kita!

     

    P: Napa ora preload x peta negara?

    A: We preloaded maps miturut alamat paypal Panjenengan, preloaded karo kabeh peta US.

     

    P: Aku saka AS, bisa njaluk peta UK?

    A: Ya, sampeyan bisa, nanging hubungi kita dhisik.

     

    P: Napa ora bisa nemokake sinyal satelit?

    A: Mangga nyoba kanggo ngreset, yen ora bisa bantuan, hubungi kita, kita ngirim file kanggo mulihake sistem.

     

    P: Napa peta dadi lawas, kepiye carane bisa nganyari peta?

    A: We preloaded peta Newest kanggo
    sampeyan, biasane, kita nyedhiyakake nganyari peta saben taun, yen sampeyan pengin
    nganyari, welcome kanggo hubungi kita, kita bakal pitutur marang kowe carane nganyari.

     

    P: Kepiye carane bisa masang Kode Pos?

    A: Coba gawe
    kaya: Navigasi—Golek—Golek Alamat—Pilih Inggris–Jeneng>(ana panel abu-abu)Misalna(OL12
    9SG), klik OL12 "Space" 9SG.

     

    P: Kenapa GPS ora Swara?

    A: Mangga nyopot film pelindung, lan mateni FM.

     

    P: Napa baterei ora bisa digunakake dawa?

    A: Biasane, baterei bisa nggunakake babagan 1
    jam, baterei mung kanggo panggunaan darurat, paling wektu, nalika nyopir
    bakal nyambung pangisi daya mobil kanggo mobil.

     

    P: Bisa nyambung menyang kamera spion?

    A: Yen GPS duwe AV-IN, banjur bisa, yen ora, ora bisa, lan AV-IN kudu 2.5mm.

     

    Babagan Pengiriman:

    1. SHIPPING WORLDWIDE. (Kajaba sawetara negara lan APO/FPO)
    2. Pesenan diproses pas wektune sawise verifikasi pembayaran.
    3. Kita mung ngirim menyang alamat pesenan sing dikonfirmasi. Alamat pesenan sampeyan kudu cocog karo alamat Pengiriman.
    4. Gambar sing ditampilake dudu barang sing asli lan mung kanggo referensi sampeyan.
    5.
    WAKTU TRANSIT LAYANAN diwenehake dening operator lan ora kalebu akhir minggu
    lan preian. Wektu transit bisa beda-beda, utamane nalika liburan
    mangsa.
    6.
    Yen sampeyan durung nampa kiriman sampeyan sajrone 30 dina saka pembayaran,
    hubungi kita. Kita bakal nglacak kiriman lan bali menyang sampeyan minangka
    sanalika bisa kanthi wangsulan. Tujuan kita yaiku kepuasan pelanggan!
    7.
    Amarga status saham lan beda wektu, kita bakal milih ngirim kapal sampeyan
    item saka gudang pisanan sing kasedhiya kanggo pangiriman cepet.

    Bali & Mbalekno:

    1.
    Sampeyan duwe 7 dina kanggo hubungi kita lan 30 dina kanggo bali saka tanggal iku
    ditampa. Yen item iki ing milik luwih saka 7 dina, iku
    dianggep digunakake lan WE ora bakal ngetokake YOU A mbalekaken UTAWA GANTI.
    Ora ana pangecualian! Biaya pengiriman ditanggung dening penjual lan panuku
    dadi loro.

    2.
    Kabeh barang sing bali kudu ing kemasan asli lan sampeyan kudu
    Nyedhiyakake kita karo nomer nelusuri pengiriman, alesan tartamtu kanggo
    bali, lan po #.
    3.
    Kita bakal mbalekaken FULL WINNING BID JUMLAH Panjenengan, sawise nampa item
    ing kondisi asli lan packaging karo kabeh komponen lan
    aksesoris klebu, sawise loro Buyer lan Bakul mbatalake transaksi
    saka aliexpress. UTAWA, sampeyan bisa milih duwe panggantos.
    4. Kita bakal nanggung kabeh biaya pengiriman yen produk (ora) kaya iklan.

    Babagan Jaminan:

    1.
    12 sasi Garansi winates Produsen kanggo barang sing rusak
    (ora kalebu barang sing rusak lan / utawa disalahake sawise ditampa). Aksesoris teka
    kanthi garansi 3 sasi.

    2.
    Item sing rusak kudu dilaporake lan bali sajrone garansi
    wektu (lan ing kemasan asli, yen bisa). Sampeyan kudu ngandhani kita
    apa cacat lan menehi nomer pesenan sampeyan. WE ora ndandani UTAWA
    GANTI ITEM karo JAMINAN expired.
    Sampeyan setuju karo kabeh kabijakan sing ana ing ndhuwur nalika nindakake aliexpress!

    Babagan Umpan Balik:

    We
    njaga standar kaunggulan sing dhuwur lan ngupayakake 100% pelanggan
    kepuasan! Umpan balik penting banget We njaluk sampeyan hubungi kita
    sanalika sadurunge menehi saran netral utawa negatif, supaya kita
    bisa kanthi puas ngatasi masalah sampeyan.

    Ora bisa ngatasi masalah yen ora ngerti babagan iki!

     

     

    bobot 0.6 kg
    dimensi 21 × 14 × 9 cm
    Brand Name

    Oriana

    GTIN

    2000002866213

    Asal

    Mainland China

    Certification

    Ana

    GPS Navigator karo kertu TF

    Ora Ana

    Resolusi layar

    800 × 480

    Fitur khusus

    bluetooth, Pemancar FM, Pemain MP3/MP4, Layar Tutul, Bluetooth utawa tanpa Bluetooth

    Jinis GPS

    Unit & Peralatan GPS Kendaraan

    lampu kilat

    Dibangun ing 8GB

    Basa Menu

    Rusia, Prancis, Spanyol, Italia, Portugis Yunani

    Peta Gratis

    Eropa / Amerika Utara

    Ram

    128MB utawa 256MB Opsional

    Pamuter Audio

    WMA, MP3

    video Player

    MP4 / MPGE / MPG / AVI

    Pabrikan Mobil

    Universal

    Adhedhasar review 1

    4.00 sakabèhé
    0%
    100%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    1 review kanggo 718 Oriana 7inch Kerai 8G 128-256MB Resistif Mobil GPS Navigator Navigator Bluetooth Eropa Peta Gratis Kendaraan gps Peta Truk

    1. elsnafawy -

      banget

    SKU: 30XI6T1C93I9 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori