70W Luar Ruangan Lipat Panel Tenaga Surya/Solar Panel Sel 5V USB Portable Solar Smartphone Charger Baterai untuk Pariwisata Camping Hiking 20W 30W 10W

(29 reviews customer)

12.75$ - 32.72$

  Cepetan! Sale rampung ing:

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    S2ec00fc1d4904290aa18d7144a6feb175

    70W Luar Ruangan Lipat Panel Tenaga Surya/Solar Panel Sel 5V USB Portable Solar Smartphone Charger Baterai untuk Pariwisata Camping Hiking 20W 30W 10W

    12.75$ - 32.72$

    Takon Pitakonan


      Share

    fitur:
    1. Digawe saka bahan berkualitas tinggi, ramah lingkungan, anti banyu, awet lan sensitif.
    2. Bisa digunakake kanggo ngisi daya ponsel, bank daya seluler, lsp.
    3. Bobot entheng, bisa dilipat lan gampang digawa.
    4. entheng lan Ultra-tipis, gampang kanggo nyimpen lan nginstal.
    5. Cocog kanggo kegiatan ruangan (kemah, lelungan, hiking…), kahanan darurat lan kerja ruangan, lan bisa terus nyuplai tenaga sanajan ing dina mendhung.
    6. Aplikasi: Ponsel, penggemar USB, kamera, senter dll.

    Keterangan:
    【10W】
    Ukuran : 94 x 157 mm
    Arus kerja: 0-150MA

    【20W】
    Ukuran : 145 x 300 mm
    Arus kerja: 0-400MA

    【50W】
    Ukuran: 385mm x 180mm x 3mm
    Arus kerja: 0-900MA
    Tingkat konversi: 17%
    Nomer Panel: 3
    Port output: USB

    【70W】
    Ukuran: 440mm x 165mm x 3mm
    Arus kerja: 0-1200MA
    Nomer Panel: 4
    Tingkat konversi: 20%
    Port output: USB
    Wafer: Polysilicon Kelas A
    Proses: EVA laminated siji

    Werna: ireng
    Bahan: monocrystal + PET + kain
    Output: USB 5V (regulator tegangan internal)
    Waterproof: IP65

    Isi Paket:
    1 PC x Panel Pengisi Daya Surya

    Catetan:
    Output USB standar pas kanggo ponsel lan piranti digital portabel liyane.
    piranti ngisi daya mbutuhake cahya pangisi daya solar ing srengenge, ora ana fungsi panyimpenan daya.

    bobot 0.35 kg
    dimensi 40 × 18 × 5 cm
    Brand Name

    HKFZ

    GTIN

    2000002638414

    Ngisi daya cepet

    Ora Ana

    Biaya sing cerdas

    Ora Ana

    Asal

    Mainland China

    Tampilan layar

    Ora Ana

    Koleksi

    Solar, USB

    Certification

    CE

    Gunakake

    Pemain MP3 / MP4

    Panggil model

    WJJ21071402

    paket

    Ya

    Antarmuka Output

    Output USB

    jeneng

    Solar Charger

    Fitur 1

    Panel Surya Lipat

    Fitur 2

    Plat Surya

    Fitur 3

    Pangisi daya baterei

    Fitur 4

    Charger Solar Portable Kab

    Service

    Drop Shipping

    Adhedhasar review 29

    3.62 sakabèhé
    58.62%
    3.45%
    3.45%
    10.34%
    24.14%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 29 kanggo 70W Luar Ruangan Lipat Panel Tenaga Surya/Solar Panel Sel 5V USB Portable Solar Smartphone Charger Baterai untuk Pariwisata Camping Hiking 20W 30W 10W

    1. U *** r -

      Malah ora nggawe daya sing cukup kanggo nahan daya, lan saiki ora bisa digunakake, sanajan ing srengenge langsung. Ora ana gunane

      warna: 30W 385mm x 180mm

    2. D *** n -

      ora cedhak 7w. apamaneh 70w. kira-kira panel 9″x5″ karo plug USB. mburi malah ora glued ing.

      warna: 10W 94mmX157mm

    3. YShopper -

      Pangiriman cepet banget
      Efektif sanajan srengenge kurang
      Seneng banget karo tuku

      warna: 30W 385mm x 180mm

    4. m *** n -

      Bener bisa uga ing ngarsane padhange dhuwur. Dirancang kanthi apik, pangiriman cepet banget.

      warna: 70W 440mm x 165mm

    5. YShopper -

      Bisa ing kabeh. Pangisi daya solar Slides kanggo dina ing Minggu lengkap ing srengenge lengkap lan aku wis kaping pindho ponsel kanggo udakara 5 jam dipasang (nalika sel menyang barang Sun, telpon aku wis diselehake ing iyub-iyub lan karo kain ditutupi. ). Asil: indikator baterei ing 5 jam saka 71% kanggo 66% dropped.

      warna: 70W 440mm x 165mm

    6. R *** o -

      Kerjane gedhe. Aku wis ora masalah karo pangisi daya.

      warna: 70W 440mm x 165mm

    7. L *** e -

      cantik kelangan rama-in-hukum tresna iku

      warna: 30W 385mm x 180mm

    8. C *** e -

      Ora bisa apa-apa. Ngiwa kanggo ngisi daya kanggo dina lan ora nindakake apa-apa malah ing cahya langsung. Ora melu.

      warna: 10W 94mmX157mm

    9. J *** a -

      Exelent banget praktis lan dianggo banget stabil karo sethitik srengenge

      warna: 30W 385mm x 180mm

    10. G *** r -

      Iki ora 70 watt. Aku ora seneng diapusi lan ora bakal bisnis maneh karo sampeyan.

      warna: 70W 440mm x 165mm

    11. YShopper -

      apik

      warna: 70W 440mm x 165mm

    12. D *** a -

      Iku teka lempitan lan ora bisa, dhuwit dibuwang

      warna: 10W 94mmX157mm

    13. W *** e -

      katon apik kudu nyoba

      warna: 70W 440mm x 165mm

    14. F *** c -

      warna: 70W 440mm x 165mm

    15. P *** y -

      cilik

      warna: 10W 94mmX157mm

    16. m***k -

      Dikarepake pangiriman cepet.! Kualitas apik. Ora ana maneh energi tanpa wates ing endi wae sing dakkarepake.

      warna: 70W 440mm x 165mm

    17. j *** r -

      warna: 30W 385mm x 180mm

    18. v *** s -

      Item kaya sing diterangake nanging ora apik kanggo ngisi daya.

      warna: 10W 94mmX157mm

    19. J *** z -

      Panel surya sing apik banget, lan ditampa dina iki, lan nyoba, lan kaget aku kepiye, saiki aku bakal mriksa lan nyimpen energi kanggo ngisi ulang telpon mengko.

      warna: 70W 440mm x 165mm

    20. u***g -

      warna: 10W 94mmX157mm

    21. F *** c -

      Pangiriman cepet banget lan kerjane apik

      warna: 70W 440mm x 165mm

    22. D *** a -

      ora nyata

      warna: 70W 440mm x 165mm

    23. T *** t -

      Ora ana sing cedhak karo 70W sing diiklanake. Dites ing dina sing cetha, nyoba macem-macem sudut lan paling aku entuk udakara 12W.

      warna: 70W 440mm x 165mm

    24. m *** s -

      Aku ora ngerti ngendi padha teka karo 70 watt. Aku 4.64 volt karo 0.83A ing srengenge lengkap. sing muni luwih kaya 5watt.

      warna: 30W 385mm x 180mm

    25. T *** z -

      warna: 70W 440mm x 165mm

    26. S *** e -

      Baterei ora bisa

      warna: 10W 94mmX157mm

    27. YShopper -

      Aku nyaranake kanggo kabeh wong, produk sing apik banget, bakul sing luar biasa, sanajan ana wektu tundha sithik, mesthine kudu ngenteni.

      warna: 70W 440mm x 165mm

    28. YShopper -

      Katrangan produk panel surya iki nyatakake yen 10W nanging sanajan ing cahya srengenge padhang ora bisa ngisi baterei telpon pinter. Aku nyoba ngisi daya mandiri baterei 3.7 V Li. Iku bisa kanggo ngisi daya nganti 3.5V DC lan banjur kalem mudhun kanggo jam kanggo ngluwihi 3.6VDC.

      warna: 10W 94mmX157mm

    29. E *** p -

      Gumantung gedhe!

      warna: 70W 440mm x 165mm

    SKU: PB1D43JNO464 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori