60W USB Tipe C Charger Pengisian Cepat 3.0 Ponsel 4 Port Dinding Cepat PD Charger Adaptor untuk iPhone 13 12 Pro Max Samsung Xiaomi

(38 reviews customer)

Rega asli yaiku: 13.30 $.rega saiki: 7.98 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Produk iki ora bisa dikirim menyang Amerika Serikat (AS).

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    60W USB Tipe C Charger Pengisian Cepat 3.0 Ponsel 4 Port Dinding Cepat PD Charger Adaptor untuk iPhone 13 12 Pro Max Samsung Xiaomi 1

    60W USB Tipe C Charger Pengisian Cepat 3.0 Ponsel 4 Port Dinding Cepat PD Charger Adaptor untuk iPhone 13 12 Pro Max Samsung Xiaomi

    Rega asli yaiku: 13.30 $.rega saiki: 7.98 $

    Takon Pitakonan


      Share

    bobot 0.05 kg
    dimensi 12 × 10 × 8 cm
    Brand Name

    Maerknon

    GTIN

    2000002582649

    Certification

    CE, CCC

    Asal

    Mainland China

    Antarmuka Output

    Tipe C, 3 Port A

    Protokol Daya Cepet sing Diterapake

    USB PD, Liyane

    Gan

    NO

    Max. Kekuwatan Output

    48W

    Koleksi

    Travel

    Panggil model

    Portable Wall Charger

    Certification Quality

    ce

    Fitur 1

    Pangisi daya USB PD 30W

    Fitur 2

    3 Pengisi Daya USB + Pengisi Daya PD

    Fitur 3

    pengisi daya usb c pengisi daya pd pengisian cepat

    Fitur 4

    Pangisi daya kanggo iPhone, Kanggo iPhone 13 12 11 Pro XS MAX XR X 8 7 6s 6 Plus

    input

    100-240V-50/60HZ

    Output1

    5 V = 2.4 AX3

    Output2

    DC5.0V=3.5A/9V=2A/12V=1.5A

    Fitur 5

    Kanggo Galaxy S10 S9 S8 S7 Edge Plus Note 9 8

    Fitur 6

    Kanggo Xiaomi Mi 12 11 10 9 8 Redmi Note 7 Pro

    Fitur 7

    Kanggo Huawei P40 P30 P20 Pro Mate 30 20 10 Pro Honor 20 V20 Etc

    Adhedhasar review 38

    4.42 sakabèhé
    73.68%
    10.53%
    7.89%
    0%
    7.89%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 38 kanggo 60W USB Tipe C Charger Pengisian Cepat 3.0 Ponsel 4 Port Dinding Cepat PD Charger Adaptor untuk iPhone 13 12 Pro Max Samsung Xiaomi

    1. M *** o -

      plug Koleksi: Ireng Eropa

    2. C *** r -

      plug Koleksi: UE Putih

    3. YShopper -

      plug Koleksi: UE Putih

    4. aku *** aku -

      plug Koleksi: UE Putih

    5. YShopper -

      Diobong sanalika sawise nyambungake telpon, ora ngisi daya cepet, plastik ora kualitas, G…. babagan lengkap

      plug Koleksi: Ireng Eropa

    6. Aku *** v -

      Ngisi daya alon banget.

      plug Koleksi: Ireng Eropa

    7. A *** i -

      plug Koleksi: Ireng AS

    8. r *** o -

      plug Koleksi: Ireng Eropa

    SKU: T42QP9VVZW43 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori