4 Pcs Tempered Glass untuk Xiaomi Redmi 9 9T 9AT 9C 10 8 8A 7 7A Kaca Pelindung untuk Redmi Note 10 9 5G 8 Pro Max 10S 9T 9S 8T

(86 reviews customer)

2.10$ - 6.74$

Cepet! Swara 14 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 7-10 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 7-10
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

bobot 0.05 kg
dimensi 15 × 10 × 5 cm
Brand Name

ONEVAN

GTIN

2000002420088

Asal

Mainland China

fitur

Clear, Kaca Tempered, Film HD, Film Tempered

Koleksi

Kaca Tempered

Brand kompatibel

Xiaomei

Model Kompatibel 1

Kanggo Xiaomi Redmi 8

Model Kompatibel 2

Kanggo Xiaomi Redmi 8A

Model Kompatibel 3

Kanggo Xiaomi Redmi 9

Model Kompatibel 4

Kanggo Xiaomi Redmi 9A

Model Kompatibel 5

Kanggo Xiaomi Redmi 9C

Model Kompatibel 7

Kanggo Xiaomi Redmi 9T

Model Kompatibel 8

Kanggo Xiaomi Redmi Note 8

Model Kompatibel 9

Kanggo Xiaomi Redmi Note 8T

Model Kompatibel 10

Kanggo Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Model Kompatibel 11

Kanggo Xiaomi Redmi Note 9

Model Kompatibel 12

Kanggo Xiaomi Redmi Note 9T

Model Kompatibel 13

Kanggo Xiaomi Redmi Note 9S

Model Kompatibel 14

Kanggo Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Model Kompatibel 15

Kanggo Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max

Model Kompatibel 16

Kanggo Xiaomi Redmi 10

Model Kompatibel 18

Kanggo Xiaomi Redmi Note 10S

Model Kompatibel 20

Kanggo Xiaomi Redmi Note 10 5G

Model Kompatibel 21

Kanggo Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Model Kompatibel 22

Kanggo Xiaomi Redmi Note 10 Pro Max

Adhedhasar review 86

4.87 sakabèhé
91.76%
5.88%
1.18%
0%
1.18%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Pantai 86 kanggo 4 Pcs Tempered Glass untuk Xiaomi Redmi 9 9T 9AT 9C 10 8 8A 7 7A Kaca Pelindung untuk Redmi Note 10 9 5G 8 Pro Max 10S 9T 9S 8T

  1. N *** a -

    Kabeh teka ing langit. Aku bakal nerangake.

    warna: Redmi Note 8 Pro Gerakan: bêsik 4

  2. r *** r -

    Minangka diterangake.
    Dikirim kanthi cepet. Dibungkus kanthi apik.
    Bagéyan saka tempa rusak, barang wis wutuh.
    Sing bakul nandur modal kupon $1. Owah-owahan cilik, nanging apik.
    Kaca nutupi meh kabeh layar.
    Tes kacilakan ora ditindakake)))
    Umume wareg karo pesenan. Penjual nyaranake

    warna: Redmi 9 Gerakan: bêsik 4

  3. UShopper -

    warna: Redmi Cathetan 10S Gerakan: bêsik 4

  4. J *** z -

    Paket oke, produk sesuai deskripsi.

    warna: Redmi 9 Gerakan: bêsik 4

  5. T *** s -

    Apa sing ditawakake☝🏼💅

    warna: Redmi Note 9 Pro Gerakan: bêsik 4

  6. E *** s -

    Super dianjurake, produk kualitas apik, pangiriman cepet lan packing apik banget, dianjurake

    warna: Redmi 7 Gerakan: bêsik 4

  7. Aku *** -

    kualitas apik banget aku seneng barang iki. tenan appreciate ing toko iki

    warna: Redmi Note 9 Pro Gerakan: bêsik 4

  8. U *** i -

    Iku teka, kumis ora kanggo sekolah. Aku bakal nerangake.

    warna: Redmi Note 9 Pro Gerakan: bêsik 4

  9. U *** i -

    Kabeh ora teka menyang bojone. Aku bakal njlèntrèhaké produk.

    warna: Redmi 9 Gerakan: bêsik 4

  10. UShopper -

    Ditampik dening kulawarga ala kasugihan. Aku ora entuk telung kaca tingal chotyroch, aku weruh 1 star. Kaca iku pindho.

    warna: Redmi Cathetan 8T Gerakan: bêsik 4

  11. Y *** h -

    Kaca ing kawitan marketing Super OK. Pangiriman cepet. Produk utuh, dikirim ing kasus busa

    warna: Redmi 9C Kab Gerakan: bêsik 4

  12. Ali Elsnafawy -

    sampurna

  13. B *** n -

    Papat Kaca teka pitulikur dina sawise pesenan aman lan swara. Bisa dianggep pengiriman cepet. Kualitas kaca sing apik banget. Thanks kanggo toko!

    warna: Redmi 9 Gerakan: bêsik 4

  14. a *** r -

    isih durung ditampa, bisa ngomong pangiriman ora wareg, pangarep-arep kanggo njaluk iki rauh, ngomong apa aku ora nampa iki?

    warna: Redmi 8A Gerakan: bêsik 4

  15. d *** e -

    Vetrino ing kawitan marketing misale jek saka workmanship banget aku kudu ndeleng yen iku tahan liwat wektu.

    warna: Redmi Cathetan 9S Gerakan: bêsik 4

  16. M *** m -

    Teka ing kahanan sing apik banget, potongan sing padha sing diiklanake, keju uga kanggo xioami redmi 8 pro

    warna: Redmi Note 8 Pro Gerakan: bêsik 4

  17. *** -

    Wareg banget! Kabeh teka aman lan swara. Set kalebu tisu basah lan garing, siji kanggo saben kaca.

    warna: Redmi 9T Kab Gerakan: bêsik 4

  18. K *** k -

    Ora apa-apa, kabeh 4 lembar (mung ing telpon), aku arep tuku dhuwit kaping telu👍🏿

    warna: Redmi 9T Kab Gerakan: bêsik 4

  19. O *** s -

    warna: Redmi 8 Gerakan: bêsik 4

  20. A *** a -

    Dikirim lan dikirim kanthi cepet. Dipasang kanthi apik. Matur nuwun!

    warna: Redmi Cathetan 8T Gerakan: bêsik 4

  21. С *** к -

    Dikempalken malah luwih kelas, kualitas apik.

    warna: Redmi Note 9 Pro Gerakan: bêsik 4

  22. O *** h -

    warna: Redmi Cathetan 8T Gerakan: bêsik 4

  23. K *** r -

    warna: Redmi Note 8 Pro Gerakan: bêsik 4

  24. r *** a -

    Packaging apik, kabeh teka ing kondisi apik

    warna: Redmi 8 Gerakan: bêsik 4

  25. E *** a -

    warna: Redmi Note 8 Pro Gerakan: bêsik 4

  26. E *** o -

    warna: Redmi 8A Gerakan: bêsik 4

SKU: VPJO903V1W9 Kategori: 
Cart My
Wishlist
kategori
4 Pcs Tempered Glass untuk Xiaomi Redmi 9 9T 9AT 9C 10 8 8A 7 7A Kaca Pelindung untuk Redmi Note 10 9 5G 8 Pro Max 10S 9T 9S 8T 1

4 Pcs Tempered Glass untuk Xiaomi Redmi 9 9T 9AT 9C 10 8 8A 7 7A Kaca Pelindung untuk Redmi Note 10 9 5G 8 Pro Max 10S 9T 9S 8T

2.10$ - 6.74$

Takon Pitakonan