4 Pcs Tempered Glass untuk iPhone 11 12 13 Pro XR X XS Max Pelindung Layar untuk iPhone 14 Pro Max Mini 7 8 6 6S Plus 5S SE Kaca

(19 reviews customer)

Rega asli yaiku: 18.03 $.rega saiki: 2.97 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 7-10 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 7-10
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    4 Pcs Tempered Glass untuk iPhone 11 12 13 Pro XR X XS Max Pelindung Layar untuk iPhone 14 Pro Max Mini 7 8 6 6S Plus 5S SE Kaca 1

    4 Pcs Tempered Glass untuk iPhone 11 12 13 Pro XR X XS Max Pelindung Layar untuk iPhone 14 Pro Max Mini 7 8 6 6S Plus 5S SE Kaca

    Rega asli yaiku: 18.03 $.rega saiki: 2.97 $

    Takon Pitakonan


      Share

    4 Pcs Tempered Glass untuk iPhone 14 13 11 12 Pro XR X XS Max Pelindung Layar untuk iPhone 12 Pro Max Mini 7 8 6 6S Plus 5 5S SE Kaca

    Kabar:
    Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi kula lan aku bakal mbantu sampeyan ngatasi.
    Yen sampeyan tuku loro utawa luwih, sampeyan bakal seneng tambahan 5% diskon!

    Product Description:
    Ketebalan: Kaca ultra tipis (0.26mm), ketebalan permukaan: 9H
    Lapisan oleophobicity: anti-lenga, anti-asam lan anti-alkali.
    Kualitas Tinggi:Kaca tempered berkualitas tinggi ngidini sampeyan nikmati efek visual sing luwih apik.
    Perlindungan lingkungan ijo: Produk kasebut ramah lingkungan lan bebas polusi.
    Hadiah paling apik: Hadiah liburan paling apik kanggo kulawarga lan kanca-kanca.

    Isi Paket:
    4 X Kaca Tempered
    4 X kain garing
    4 X Kain Basah

    Sawise Didol:
    Yen jumlahe ditemokake ora konsisten karo jumlah sawise nampa ekspres, utawa masalah kualitas, Aja mbukak perselisihan kanthi sewenang-wenang, lan hubungi layanan pelanggan sawise-sales kanggo mutusake masalah ing wektu, matur nuwun kanggo dhukungan lan pangerten!

     

    bobot 0.065 kg
    dimensi 10 × 5 × 5 cm
    Brand Name

    SHIMANG

    GTIN

    2000002578055

    Asal

    Mainland China

    fitur

    Clear, Kaca Tempered

    Koleksi

    Kaca Tempered

    Brand kompatibel

    APPLE

    Kompatibel iPhone Model 1

    4PCS Film Pelindung Layar kanggo iPhone 6 Plus 6S Plus

    Kompatibel iPhone Model 2

    4PCS Film Pelindung Layar kanggo iPhone 7 7 Plus 7P

    Kompatibel iPhone Model 3

    4PCS Film Pelindung Layar kanggo iPhone 8 8 Plus 8P

    Kompatibel iPhone Model 4

    4PCS Film Pelindung Layar kanggo iPhone X XS

    Kompatibel iPhone Model 5

    4PCS Film Pelindung Layar kanggo iPhone XR

    Kompatibel iPhone Model 6

    4PCS Film Pelindung Layar kanggo iPhone XS Max

    Kompatibel iPhone Model 7

    4 PCS Full Cover Tempered Glass untuk iPhone 11

    Kompatibel iPhone Model 8

    4 PCS Full Cover Tempered Glass untuk iPhone 11 Pro

    Kompatibel iPhone Model 9

    4PCS Full Cover Tempered Glass untuk iPhone 11 Pro Max

    Kompatibel iPhone Model 10

    4 PCS Full Cover Tempered Glass untuk iPhone 12

    Kompatibel iPhone Model 11

    4 PCS Full Cover Tempered Glass untuk iPhone 12 Pro

    Kompatibel iPhone Model 12

    4PCS Full Cover Tempered Glass untuk iPhone 12 Pro Max

    Kompatibel iPhone Model 13

    4 PCS Full Cover Tempered Glass untuk iPhone 12 Mini

    Kompatibel iPhone Model 14

    4PCS Kaca Pelindung iPhone SE 2020 SE2

    Kompatibel iPhone Model 15

    4PCS Kaca Pelindung kanggo iPhone 5 5S SE

    Kompatibel iPhone Model 16

    4PCS Kaca Pelindung kanggo iPhone 13

    Kompatibel iPhone Model 17

    4PCS Kaca Pelindung kanggo iPhone 13 Mini

    Kompatibel iPhone Model 18

    4PCS Kaca Pelindung kanggo iPhone 13 Pro

    Kompatibel iPhone Model 19

    4PCS Kaca Pelindung kanggo iPhone 13 Pro Max, 4PCS Kaca Pelindung kanggo iPhone 14

    Kompatibel iPhone Model 20

    4PCS Kaca Pelindung kanggo iPhone 14 Plus

    Kompatibel iPhone Model 21

    4PCS Kaca Pelindung kanggo iPhone 14 Pro

    Kompatibel iPhone Model 22

    4PCS Kaca Pelindung kanggo iPhone 14 Pro Max

    free Shipping

    dhukungan

    Drop Shipping

    dhukungan

    Delivery Fast

    dhukungan

    Adhedhasar review 19

    4.58 sakabèhé
    73.68%
    15.79%
    5.26%
    5.26%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 19 kanggo 4 Pcs Tempered Glass untuk iPhone 11 12 13 Pro XR X XS Max Pelindung Layar untuk iPhone 14 Pro Max Mini 7 8 6 6S Plus 5S SE Kaca

    1. M *** e -

      Sempurno. Matur suwun

      warna: Kanggo iPhone 11 Material: 4 PCS Kaca Tempered

    2. J *** e -

      produk apik, matur nuwun seller

      warna: Kanggo iPhone 13Pro Max Material: 4 PCS Kaca Tempered

    3. YShopper -

      Aku nampa item cukup cepet nanging ora pas karo iPhone xr.

      warna: Kanggo iPhone XR Material: 4 PCS Kaca Tempered

    4. D *** y -

      Bener kanggo rega

      warna: Kanggo iPhone 11Pro Max Material: 4 PCS Kaca Tempered

    5. YShopper -

      Top banget nyaranake

      warna: Kanggo iPhone 11Pro Max Material: 4 PCS Kaca Tempered

    6. R *** s -

      Tuku pelindung iPhone 12 lan 11, lan kabeh padha dicampur lan ora dingerteni, sing dadi masalah amarga 12 luwih cilik. Aku mung duwe bukti lan kesalahan.

      warna: Kanggo iPhone 12 Pro Material: 4 PCS Kaca Tempered

    7. r *** a -

      Cool

      warna: Kanggo iPhone 11 Material: 4 PCS Kaca Tempered

    8. K *** n -

      Pengiriman cepet sing apik

      warna: Kanggo iPhone 14 Pro Material: 4 PCS Kaca Tempered

    9. M *** L -

      Loro bingkisan teka ing siji, cukup cepet. Mung kaca kanggo iPhone 13 Pro, teka kabeh. Lan kaca kanggo telpon liyane teka mung siji wutuh lan loro No aku Bejo. Dikemas kanthi apik, kaca kasebut utuh. ing pesawat saka telung kaca tingal, nutup kaca rampung.

      warna: Kanggo iPhone 13 Pro Material: 4 PCS Kaca Tempered

    10. s *** m -

      apik

      warna: Kanggo iPhone 11 Material: 4 PCS Kaca Tempered

    11. S *** h -

      apik

      warna: Kanggo iPhone 13 Pro Material: 4 PCS Kaca Tempered

    12. F *** o -

      Matur nuwun.

      warna: Kanggo 7 Plus 8 Plus Material: 4 PCS Kaca Tempered

    13. YShopper -

      Apik kanggo rega

      warna: Kanggo iPhone 11 Material: 4 PCS Kaca Tempered

    14. N *** i -

      Produk kasebut cocog karo katrangan. Katon kualitas apik.

      warna: Kanggo iPhone 7 8 Material: 4 PCS Kaca Tempered

    15. m *** s -

      Pangiriman cepet banget

      warna: Kanggo iPhone 11 Material: 4 PCS Kaca Tempered

    16. M *** s -

      Salah siji saka wong-wong mau risak, lan liyane ora koyone bakal rampung ing sudhut nalika diselehake ing layar.

      warna: Kanggo iPhone 13Pro Max Material: 4 PCS Kaca Tempered

    17. YShopper -

      4 pelindung layar. Kualitas apik

      warna: Kanggo iPhone 13Pro Max Material: 4 PCS Kaca Tempered

    18. B *** a -

      sampurna

      warna: Kanggo iPhone 7 8 Material: 4 PCS Kaca Tempered

    19. YShopper -

      Pangiriman cepet banget! Produk segel kanthi apik! Aku nyaranake bakul!

      warna: Kanggo iPhone 13 Material: 4 PCS Kaca Tempered

    SKU: D8M1EMDYPCPT Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori