3 Pcs Tempered Glass untuk Xiaomi Poco M4 Pro 4G/5G Layar Kaca PoccoM4 Pro Poko Pocophone Little M4Pro M 4 Pro 4M Film Pelindung

Rega asli yaiku: 7.98 $.rega saiki: 5.98 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 2.16$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
2.16$
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 5-18
3.19$
Cainiao Standard - SG Air
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    3 Pcs Kaca Tempered untuk Xiaomi Poco M4 Pro 4G/5G Layar Kaca PoccoM4 Pro Poko Pocophone Little M4Pro M 4 Pro 4M Film Pelindung 1

    3 Pcs Tempered Glass untuk Xiaomi Poco M4 Pro 4G/5G Layar Kaca PoccoM4 Pro Poko Pocophone Little M4Pro M 4 Pro 4M Film Pelindung

    Rega asli yaiku: 7.98 $.rega saiki: 5.98 $

    Takon Pitakonan


      Share

    3 Pcs Tempered Glass untuk Xiaomi Poco M4 Pro 4G/5G Layar Kaca PoccoM4 Pro Poko Pocophone Little M4Pro M 4 Pro 4M Film Pelindung

    fitur:

    1. Film kaca tempered premium digawe nganggo kaca sing diproses khusus kanggo nglindhungi layar piranti saka guncangan lan goresan.

    2. Koefisien safety dhuwur, sensitivitas tutul dhuwur, Highly pas lan dismantling

    3. Tingkat transmisi cahya nganti 99%

    4. Kekerasan Permukaan 9H - Kekerasan 9H bisa kanthi efektif nglindhungi layar saka goresan lan guncangan eksternal

    5. Kepileh workmanship, Ultra tipis

    6. Adhesion sampurna

    7. Produk kasebut ramah lingkungan

    8. Full Cover Protection layar telpon

    bobot 0.1 kg
    dimensi 10 × 10 × 10 cm
    Brand Name

    SGP Hibrid

    GTIN

    2000002577928

    fitur

    Clear, Kaca Tempered

    Asal

    Mainland China

    Brand kompatibel

    Poco

    Koleksi

    Ngarep film

    Fitur Film Ngarep

    3D, Full Cover, Film, 9H Hardness

    Model 1

    Kanggo Poco M4 Pro 4G 6.43

    Model 2

    Kanggo Poco M4 Pro 5G 6.6

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "3pcs Kaca Tempered Kanggo Xiaomi Poco M4 Pro 4G/5G Kaca Layar PoccoM4 Pro Poko Pocophone Little M4Pro M 4 Pro 4M Film Pelindung"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: AWFKEIR49STW Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori