3 Pcs Kaca Pelindung Pada Samsung Galaxy A10 A20 A30 A40 A50 A60 A70 A80 A90 Pelindung Layar Kaca untuk Samsung A20S A30S Film

(46 reviews customer)

2.97$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 7-10 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 7-10
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    3 Pcs Kaca Pelindung Pada Samsung Galaxy A10 A20 A30 A40 A50 A60 A70 A80 A90 Pelindung Layar Kaca untuk Samsung A20S A30S Film 1

    3 Pcs Kaca Pelindung Pada Samsung Galaxy A10 A20 A30 A40 A50 A60 A70 A80 A90 Pelindung Layar Kaca untuk Samsung A20S A30S Film

    2.97$

    Takon Pitakonan


      Share

    3 Pcs Kaca Pelindung Pada Samsung Galaxy A10 A20 A30 A40 A50 A60 A70 A80 A90 Pelindung Layar Kaca untuk Samsung A20S A30S Film

    Feature:

    1. Kaca ultra tipis (T = 0.33mm), kekandelan lumahing: 9D

    2. Lapisan oleophobicity: anti-lenga, anti-asam lan anti-alkali

    3. Produk kasebut ramah lingkungan lan bebas polusi

    4. Koefisien safety dhuwur, sensitivitas tutul dhuwur, Highly pas lan dismantling

    5. Kaca Toughened nduweni transparansi dhuwur lan werna ora bakal diganti

    6. Ing sakubenge iku Gamelan kanggo nglindhungi layar saka kang Smashed

    Paket: 3 Pcs Kaca Depan + 3 Pcs Cleaning Kit






     

    bobot 0.02 kg
    dimensi 2 × 2 × 2 cm
    Brand Name

    Hoapew

    GTIN

    2000002577249

    Asal

    Mainland China

    fitur

    Clear, Kaca Tempered, Film HD, Film Tempered, Anti Sidik Jari, Anti Gores, Anti pecah

    Koleksi

    Kaca Tempered

    Brand kompatibel

    Samsung

    Fungsi1

    Kaca Pelindung Layar Samsung A10

    Fungsi2

    Kaca Pelindung Layar Samsung A20

    Fungsi3

    Kaca Pelindung Layar Samsung A20S

    Fungsi4

    Kaca Pelindung Layar Samsung A30

    Fungsi5

    Kaca Pelindung Layar Samsung A30S

    Fungsi6

    Kaca Pelindung Layar Samsung A40

    Fungsi7

    Kaca Pelindung Layar Samsung A50

    Fungsi8

    Kaca Pelindung Layar Samsung A50S

    Fungsi9

    Kaca Pelindung Layar Samsung A70

    Fungsi10

    Kaca Pelindung Layar Samsung A70S

    Fungsi11

    Kaca Pelindung Layar Samsung A80

    Fungsi12

    Kaca Pelindung Layar Samsung A90

    Adhedhasar review 46

    4.50 sakabèhé
    78.26%
    4.35%
    8.7%
    6.52%
    2.17%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 46 kanggo 3 Pcs Kaca Pelindung Pada Samsung Galaxy A10 A20 A30 A40 A50 A60 A70 A80 A90 Pelindung Layar Kaca untuk Samsung A20S A30S Film

    1. YShopper -

      Fullset, serbet, lem.

      warna: Kanggo A30 Gerakan: 3 PCS Kaca Hitam

    2. Aku *** -

      OK. Hj932

      warna: Kanggo A30S Gerakan: 3 PCS Kaca Hitam

    3. A *** z -

      Supplier ora menehi informasi, ora nanggapi, aku ora tau njaluk pesenan. Ora dianjurake

      warna: Kanggo A30S Gerakan: 3 PCS Kaca Hitam

    4. YShopper -

      Kualitas apik

      warna: Kanggo A20S Gerakan: 3 PCS Kaca Hitam

    5. YShopper -

      warna: Kanggo A40 Gerakan: 3 PCS Kaca Hitam

    6. P *** n -

      Item ditampa. Kabeh apik. matur nuwun.

      warna: Kanggo A30 Gerakan: 3 PCS Kaca Hitam

    7. L *** n -

      מצויין pas teka relatif cepet

      warna: Kanggo A10 Gerakan: 3 PCS Kaca Hitam

    8. D *** a -

      Kaya sing dikarepake. Kualitas apik rega murah

      warna: Kanggo A20S Gerakan: 3 PCS Kaca Hitam

    9. m *** r -

      Persis kaya ing gambar. Teka ing maksimal 2 minggu

      warna: Kanggo A30S Gerakan: 3 PCS Kaca Hitam

    10. A *** y -

      Wis!)

      warna: Kanggo A10 Gerakan: 3 PCS Kaca Hitam

    11. a *** r -

      Muy bien

      warna: Kanggo A20 Gerakan: 3 PCS Kaca Hitam

    12. Y *** v -

      Dawane layar protèktif luwih dawa lan pas

      warna: Kanggo A30S Gerakan: 3 PCS Kaca Hitam

    13. YShopper -

      Kualitas kaca banget ala, ora pas karo layar.

      warna: Kanggo A30 Gerakan: 3 PCS Kaca Hitam

    14. aku***v -

      Ora pas. Cilik

      warna: Kanggo A30 Gerakan: 3 PCS Kaca Hitam

    15. R *** s -

      ditampa

      warna: Kanggo A30S Gerakan: 3 PCS Kaca Hitam

    16. P *** s -

      Materi sing apik teka kanthi cepet

      warna: Kanggo A30S Gerakan: 3 PCS Kaca Hitam

    SKU: 7QCZ907W470V Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori