3D Wooden Puzzles Educational Kartun Animals Learning Awal kanggo bocah-bocah

(57 reviews customer)

Rega asli yaiku: 5.96 $.rega saiki: 3.04 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 2.16$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
2.16$
Uellow Standard Shipping
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Teka-teki Kayu 3D Pendidikan Kartun Kewan Pembelajaran Awal kanggo bocah-bocah 1

    3D Wooden Puzzles Educational Kartun Animals Learning Awal kanggo bocah-bocah

    Rega asli yaiku: 5.96 $.rega saiki: 3.04 $

    Takon Pitakonan


      Share

    【Nama produk】: Kartun teka-teki teka-teki

    【Produk ukuran】: 15*15 cm

    【Bobot produk】: 0.05kg

    bobot 0.05 kg
    dimensi 1 × 1 × 1 cm
    Asal

    Mainland China

    GTIN

    2000002333135

    Rekomendasi Umur

    13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y

    Material

    Wood

    Gender

    Unisex

    Gaya Puzzle

    PUZZLE 3D

    gaya

    Animal

    Warning

    ora bisa mangan

    Panggil model

    3D Puzzle Kayu Edukasi

    Adhedhasar review 57

    4.23 sakabèhé
    60.71%
    23.21%
    3.57%
    3.57%
    8.93%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 57 kanggo 3D Wooden Puzzles Educational Kartun Animals Learning Awal kanggo bocah-bocah

    1. UShopper -

      Duge Tonki lan Maje Paper

      warna: 06

    2. r *** a -

      Teka-teki sing apik lan cerah kanggo pangembangan bocah cilik.
      Delivery Fast

      warna: 09

    3. Ho -

      Iku teka-teki prasaja lan cilik kaya 15 × 1 5 nanging apik

      warna: 15

    4. G *** a -

      Anak seneng banget, aku bakal pesen luwih akeh. Wit iku tipis, ora abot. bagean Baby Friendly

      warna: 11

    5. a *** r -

      warna: 09

    6. a *** r -

      Dheweke kabeh ayu banget.

      warna: 17

    7. a *** r -

      warna: 02

    8. A *** r -

      Teka-teki Garny, ale ora kaya yak ing foto, zanatto tipis (

      warna: 01

    9. Y *** k -

      warna: 14

    10. Y *** k -

      Yak ing foto, garnet, ale lagi mikir arep liwat rapat. Kabeh tipis

      warna: 01

    11. e *** e -

      Apik banget, tipis lan kaya gambar

      warna: 14

    12. m *** r -

      Dheweke lucu, gambar-gambar kasebut dicet kanthi apik, mung ora ana kontras dhuwur ing antarane potongan-potongan lan dhasar kabeh tipis. Kanggo bocah cilik luwih apik tinimbang sing luwih kenthel

      warna: 16

    13. J *** i -

      warna: 04

    14. J *** i -

      Kabeh-kabeh apik

      warna: 17

    15. M ***. -

      Apik banget

      warna: 12

    16. K *** h -

      Aku pesen 6 beda aku entuk 6 padha…

      warna: 01

    17. M *** o -

      Kabeh iku apik, teka-teki apik, shvidko wis rampung.

      warna: 01

    18. a *** r -

      Teka kanthi cepet, ayu, kualitas apik

      warna: 01

    19. R *** s -

      Aku seneng produk kaya foto. Aku teka awal.

      warna: 18

    20. A *** i -

      warna: 12

    21. Y *** m -

      Teka banget, mung ukurane luwih cilik, lan kayu luwih tipis.

      warna: 14

    22. S *** h -

      Kayu tipis banget, ngarepake rada kenthel

      warna: 08

    23. O *** r -

      Teka-teki dhewe tipis ונשבר cepet nanging warni lan ayu

      warna: 14

    24. E *** a -

      warna: 12

    25. V *** h -

      warna: 06

    26. f *** o -

      Puzzle Lucu

      warna: 06

    27. E *** a -

      Kanggo burr sing prayoga, dheweke njupuk bintang, ora aman kanggo bocah. Yen ora, aku seneng kabeh. Padhang, cocog karo showcase.

      warna: 04

    SKU: 4CK4ZBW7J7L9 Kategori: ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori