3D Sleeping Topeng 99% Blockout Light Sleep Topeng Kanggo Mripat Soft Sleeping Aid Masker Mripat kanggo Travel Eyeshade Breathable Slaapmasker

6.87$ - 6.88$

Cepet! Swara 4 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 7-10 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 7-10
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

3D Sleeping Eye Mask Comfort Three Dimensional Design Memory Foam Block Out Light Sleep Mask Eye Relax Massager Sleeping mask
Pitakonan Paling Sering
1. What kind of material is the sleeping mask made of?
The surface of our sleeping mask is made of mulberry silk and lycra material, which is smooth and skin-friendly, and the inside is filled with memory foam, which is soft and comfortable.
2. How is the shading effect of the sleeping mask?
Our eye mask is designed with a 3D three-dimensional structure, with an adjustable shade design added at the bridge of the nose to fit the curve of your face in all directions and avoid light leakage, so you can sleep well even when lying in the sun
3. Will wearing your eye masks cause pressure on my eyes?
No, our eye mask with 3D structure, zero pressure design, so you can easily open your eyes while wearing the eye mask, your eyes will not be harmed by the pressure of our sleep eye mask, including your eyelashes, your eyelashes still have room to move.
Easy and comfortable, zero burden on sleep.
4. What size of head do your eye masks fit?
Our eye mask is designed with adjustable buckle elastic band, suitable for people with head circumference around 40cm-75cm (15.75-29.5 inches), you don’t have to worry that it will strangle your head because the band is too short.
Warm tip: Hand wash the eye mask with neutral detergent. It is easily damaged after machine washing. Should be dried in a cool place

 

Werna

Jumlah Potongan

Siji Unit

Tekanan Range

4-20 cmH2O

Tipe Eyeshade

3D Eyeshade

Panggil model

sleep eye mask

Material

Resilient memory foam

Mode Work

Tutup Mripat

Koleksi

Eyeshade

Asal

Mainland China

Tipe Item

Turu & Ngorok

Fungsi 1

3d sleep mask

Fungsi 2

topeng turu

Adhedhasar review 0

0.00 sakabèhé
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “3D Sleeping Mask 99% Blockout Light Sleep Mask For Eyes Soft Sleeping Aid Eye Mask for Travel Eyeshade Breathable Slaapmasker”
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Ulasan

Ana ora review durung.

SKU: 1005007123891876 Kategori: 
Cart My
Wishlist
kategori

3D Sleeping Topeng 99% Blockout Light Sleep Topeng Kanggo Mripat Soft Sleeping Aid Masker Mripat kanggo Travel Eyeshade Breathable Slaapmasker

6.87$ - 6.88$

Takon Pitakonan