3d print Filament 1.75mm Bahan 3D Printer Pen Filament suhu dhuwur mencorong filment flamen

(53 reviews customer)

Cepet! Swara 9 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:

Prodhuk iki lagi metu lan ora kasedhiya.

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

Cathetan: Minimal pesenan yaiku 5 lembar sing disaranake (siji warna

utawa Multiple warna loro ok)

Kita uga duwe pena 3D kualitas dhuwur (suhu dhuwur lan suhu kurang) ing toko kita

100% merek anyar lan kualitas dhuwur.

Filamen kasebut kanggo pen cetak 3D sing digunakake kanggo nyawiji plastik ing suhu dhuwur.

Digunakake kanggo nggambar obyek 3D saka kertas menyang urip nyata.

specifications

Bahan: PLA

Diameter: 1.75mm

Jumlah: 1 PCS 5 meter/10 meter

Warna: 10 macem-macem warna (pengiriman acak)

Dhaptar pengepakan:

1 Piece PLA Filament (Warna Acak)

bobot 0.03 kg
dimensi 1 × 1 × 1 cm
Brand Name

NoEnName_Null

GTIN

2000002386469

Asal

Mainland China

Formulir

Solid

Size

10 meter

Material

PLA

Panggil model

GD-F012

Adhedhasar review 53

4.81 sakabèhé
86.54%
11.54%
0%
0%
1.92%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Pantai 53 kanggo 3d print Filament 1.75mm Bahan 3D Printer Pen Filament suhu dhuwur mencorong filment flamen

  1. m *** n -

    super apik tenan kanggo aku golek! rega gedhe, lan ngenteni luwih cendhek saka samesthine kanggo pangiriman. Aku lan anak-anakku seneng karo barang iki! :)

    warna: mutiara Putih

  2. A *** s -

    apik

    warna: Kulit

  3. u***a -

    Product kaya sing diterangake.
    Iku produk apik.

    warna: wooden

  4. M *** r -

    produk gedhe. bocah-bocah seneng karo warna

    warna: 10M 10 Warna Random

  5. Dr -

    Tekan tengen lan katon apik, aku dikenai pajak nanging bakul nindakake bagean, matur nuwun bakul.

    warna: 10M 10 Warna Random

  6. UShopper -

    Biru peteng

    warna: Blue

  7. G *** e -

    gedhe

    warna: Red

  8. UShopper -

    Ok kaya sing diterangake

    warna: Tran-Orange

  9. J *** n -

    warna: wooden

  10. F *** m -

    Apik nanging kudu dicithak ing suhu dhuwur!

    warna: Gray

  11. f *** r -

    Durung nyoba nanging kaya sing diterangake

    warna: Black

  12. N *** k -

    Good

    warna: tembaga

  13. M *** i -

    Produk OK. Teka luwih awal saka samesthine.

    warna: Black

  14. F *** e -

    Dilayani, minangka katrangan, migunani.

    warna: Putih

  15. t***e -

    Aku durung nyoba, katon normal

    warna: Black

  16. N *** i -

    Good

    warna: Militer Militer

  17. A *** e -

    produk apik banget! Pangiriman paling cepet! Ing 3 dina aku reciced karo kurir.

    warna: Red

  18. n***s -

    Diterima kanthi apik, pengiriman cepet banget matur nuwun kanggo para penjual sing menehi rekomendasi

    warna: emas

  19. 6 *** r -

    Iku apik! Matur nuwun sanget!

    warna: emas

  20. m *** m -

    Sae sanget

    warna: Purple

  21. M *** t -

    werna sing apik

    warna: 10M 20 Warna Random

  22. A *** r -

    Aku teka kanthi macem-macem warna. Kualitas produk durung diuji

    warna: 10M 10 Warna Random

  23. N *** a -

    Minangka diterangake

    warna: Sky Blue

SKU: DNKHBNKN59NT Kategori: 
Cart My
Wishlist
kategori
3d print Filament 1.75mm Bahan 3D Printer Pen Filament suhu dhuwur mencorong filment flament 1

3d print Filament 1.75mm Bahan 3D Printer Pen Filament suhu dhuwur mencorong filment flamen

Takon Pitakonan