Filamen Pena 3D 1.75 mm Filamen PLA 10m Bahan Percetakan 3D Filamen Berkualitas kanggo Pena 3D Pen Printer 3D Dropshipping

Rega asli yaiku: 12.78 $.rega saiki: 5.76 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 2.47$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
2.47$
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 7-16
5.03$
Uellow Premium Shipping
Ya
dina 14
40.17$
EMS
Ya
dina 11
57.54$
DHL
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Hf3c0c671dd1c43ea8c64ceb1b75e53aa4

    Filamen Pena 3D 1.75 mm Filamen PLA 10m Bahan Percetakan 3D Filamen Berkualitas kanggo Pena 3D Pen Printer 3D Dropshipping

    Rega asli yaiku: 12.78 $.rega saiki: 5.76 $

    Takon Pitakonan


      Share

    Bahan Pen 3D 1.75mm Pcl 3D Printing Pen Consumables 10m

    fitur:
    Kualitas anyar 100% anyar
    Filamen digunakake kanggo pen printing 3D lan digunakake kanggo nyawiji plastik ing suhu dhuwur
    Digunakake kanggo nggambar obyek 3D saka gambar menyang urip nyata
    specifications:
    Bahan: pal
    Spesifikasi: diameter 1.75 mm
    Paket kalebu:
    10m / tas * 1 tas
    Cathetan: amarga beda antarane monitor sing beda-beda, gambar kasebut bisa uga ora nggambarake warna barang kasebut. Matur nuwun kanggo perhatian sampeyan!

    bobot 0.04 kg
    dimensi 20 × 12 × 2 cm
    Brand Name

    CARPRIE

    GTIN

    2000002855248

    Asal

    Mainland China

    Panggil model

    Filamen 3D Pen

    Certification

    Ana

    Fitur 1

    Bahan cetak 3D

    Fitur 2

    Dropshipping

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "Filamen Pen 3D 1.75 mm Filamen PLA 10m Bahan Percetakan 3D Kualitas Filamen kanggo Pen Printer 3D Pen 3D Dropshipping"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: 1O660O0QDSPD Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori