30W Panel Tenaga Surya/Solar Panel 5V Polysilicon Fleksibel Portabel Luar Ruangan Tahan Air Sel Surya Mobil Kapal Camping Hiking Perjalanan Ponsel Charger

(31 reviews customer)

  Cepetan! Sale rampung ing:

Prodhuk iki lagi metu lan ora kasedhiya.

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Sf36936d3b1664e7aaea9b217df577529Y

    30W Panel Tenaga Surya/Solar Panel 5V Polysilicon Fleksibel Portabel Luar Ruangan Tahan Air Sel Surya Mobil Kapal Camping Hiking Perjalanan Ponsel Charger

    Takon Pitakonan


      Share

    Para panuku Spanyol Manungsa waé:
    Yen alamat sampeyan kalebu kode pos ing ngisor iki, aja milih gudang Spanyol.
    Kode Pos diwiwiti kanthi 35/38.
    Gudang jaban rangkah ora bisa ngirim, Yen ora, kita bakal ngirim pesenan saka gudang Cina.


    30W Panel Tenaga Surya/Solar Panel 5V Polysilicon Dual USB Fleksibel Portabel Luar Ruangan Sel Surya Mobil Kapal Camping Hiking Travel Charger Telepon Tahan Air untuk 3.6V-5V Elektronik/Ponsel
    Feature:
    1. High efficiency polycrystalline silikon solar sel.
    2. Dilengkapi antarmuka output USB dual.
    3.Life anti banyu, cocok kanggo nggunakake ruangan.
    4. Dilengkapi 2 carabiner kanggo dipasang ing paket liwat 4 eyelets.
    5.EVA laminated ing siji Piece kanggo kekiatan malah ing lingkungan atos.
    6. Bisa ngisi 3.6V-5V produk elektronik/ponsel/baterei.

    Keterangan:
    Bahan: Panel surya silikon polikristalin Kelas A
    Power: 30W
    Arus kerja: 0-2.6MA
    Tegangan kerja: 5V
    Output: Dual USB
    Bobot net produk: babagan 185G (tundhuk produk nyata)
    Ukuran produk: sekitar 305*250 MM/12.01*9.84 inch (tundhuk produk nyata)
    Packing ukuran: 350*260*30mm/13.78*10.24*1.18 inch
    Bobot karo kemasan: 283G (tundhuk produk nyata)
    Kelengkapan: 2 karbin
    Kasedhiya:
    Macem-macem peralatan listrik sing kurang daya, lampu darurat, lampu iklan, lampu lalu lintas, lampu rumah tangga, kipas listrik, kayata pompa banyu solar, lampu jalan surya, sistem solar cilik, lsp.

    Catetan:
    Amarga monitor lan efek cahya sing beda, warna item sing asli bisa uga beda karo warna sing ditampilake ing gambar. Matur nuwun!
    Mangga ngidini sisihan ukur 1-2cm amarga pangukuran manual.

    1 x Pad Pengisian Solar
    2 x Carabiner


    [relateproductdetail /]

    bobot 0.375 kg
    dimensi 11 × 11 × 11 cm
    Brand Name

    KANGEN

    GTIN

    2000002644460

    Asal

    Mainland China

    Jumlah Panel

    1

    Panel Surya Fleksibel

    Ya

    Panel Surya Lipat

    Ora Ana

    Koleksi

    Solar Panel

    Panggil model

    Panel Surya 30W

    Size

    30.5 × 25

    Material

    Polycrystalline Silicon, Kelas A polycrystalline silikon panel surya

    Kapasitas Nominal

    /

    Jumlah Sel

    /

    Max. Kuwasa

    30W

    Certification

    Ana

    Power

    30W

    Saiki aktif

    0-2.6MA

    voltase Pakaryan

    5V

    output

    Dual USB

    Bobot prodhuk

    babagan 185G (tundhuk produk nyata)

    ukuran Product

    babagan 305*250MM/12.01*9.84 inch (tundhuk produk nyata)

    Ukuran pengepakan

    about 350*260*30mm/13.78*10.24*1.18 inch

    Bobot karo kemasan

    283G (tundhuk produk nyata)

    aksesoris

    2 carabiner

    Adhedhasar review 31

    4.29 sakabèhé
    74.19%
    9.68%
    0%
    3.23%
    12.9%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 31 kanggo 30W Panel Tenaga Surya/Solar Panel 5V Polysilicon Fleksibel Portabel Luar Ruangan Tahan Air Sel Surya Mobil Kapal Camping Hiking Perjalanan Ponsel Charger

    1. a***m -

      warna: 1W 5.5V Kapal from: China

    SKU: 9MLUYMDNCVBP Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori