256 GB 512 GB SSD untuk 2014 2015 2017 Macbook Air A1465 A1466 SSD Pro Retina A1502 A1398 1TB SSD 512G HARD DISK Solid State Drive

66.82$ - 209.02$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Produk iki ora bisa dikirim menyang Amerika Serikat (AS).

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Hb55f5286265e40409416f2051ff6ce42F

    256 GB 512 GB SSD untuk 2014 2015 2017 Macbook Air A1465 A1466 SSD Pro Retina A1502 A1398 1TB SSD 512G HARD DISK Solid State Drive

    66.82$ - 209.02$

    Takon Pitakonan


      Share

     

     

     

    Suhu dhuwur minangka bebaya fatal kanggo komputer notebook. Iku bakal shorten urip layanan saka Kripik lan akselerasi proses tuwa komponen. Operasi suhu dhuwur sing dawa bakal langsung nyebabake karusakan chip SSD. 90% kegagalan SSD disebabake suhu dhuwur

    SSD kanthi heat sink bisa kanthi efektif nyuda suhu SSD saka 10 ℃ dadi 15 ℃. SSD ora bakal mbukak ing suhu dhuwur. Sampeyan ora bakal kuwatir maneh babagan kegagalan SSD. Iki uga bakal mbantu nyuda suhu aksesoris liyane lan nggawe MacBook luwih stabil lan sehat

    SELAMAT DATANG DI TOKO KAMI

    Toko kita minangka toko resmi merek IMIDO. Kabeh
    produk ing toko kita asli lan asli

    Merk: IMIDO Kondisi: NEW
    garansi: 3 taun Tipe Antarmuka: Antarmuka Macbook
    Akses menyang tim teknis lan dhukungan pelanggan full-time

    SCOPE sing bisa ditrapake SSD

    Yen sampeyan ora ngerti taun lan model komputer, hubungi layanan pelanggan
    GAMBAR SSD

    RUNNING IN (A1398 IN 2015 LAN IMAC AFTER 2017) BAKAL TEKAN KECEPATAN PALING CEPAT


    APA sing perlu sampeyan ngerti?
    MacOS 10.13High Sierra (utawa luwih anyar MacOS) kudu diinstal ing komputer host sadurunge nginstal ssd anyar. Versi OS iki kalebu nganyari perangkat kukuh EFI kanggo komputer host sampeyan. Tanpa nganyari, SSD anyar sampeyan ora bakal bisa digunakake. Nalika nginstal MacOS menyang ssd anyar sampeyan, banjur lebokake disk USB sing diwenehake, penet tombol daya, lan cepet terus tombol pilihan nganti layar nampilake "Instal macOS Catalina"
    PACKAG kalebu

    →1XMacOS Catalina 10.15 U Disk

    → 1X SSD DRIVE (SSD wis diinstal sistem Mac OS)

    → 1X Obeng kanggo mbukak cilik ngisor.

    → 1X Obeng kanggo mbongkar SSD

    CARA Nemtokake MODEL MAC?

    Sampeyan bisa ndeleng mburi komputasi kanthi a
    rekaman model MAC lan taun lair

    Sampeyan bisa ndeleng informasi sing luwih akurat
    ing sistem MAC sampeyan


    FREE GIFTS

    TAMPILAN SAwise INSTALASI HARD DISK

    Azarya

    → Stiker garansi diselehake ing kabeh drive. Njabut utawa

    ngrusak stiker iki bakal ngilangi garansi 3 taun lan
    kabijakan bali tanpa kesalahan 30 dina

    → Penampilan drive bisa uga ora cocog karo foto,

    nalika kita terus nambah oudesigns

    → Yen sampeyan ora wareg karo produk, kita bisa nanggung barang kanggo

    bali, nanging yen sampeyan bali produk, kita bakal mbalekaken menyang sampeyan ing

    full.Ora mbalekaken ora bakal sarujuk

    BAB LOGISTIK

    Salam sejatine kanggo sampeyan

    Kabeh rekan saka imido

     

     

    bobot 0.2 kg
    dimensi 13 × 8 × 8 cm
    Brand Name

    IMIDO

    GTIN

    2000002842514

    Size

    1.8

    Asal

    Mainland China

    Koleksi

    njaba

    aplikasi

    laptop

    paket

    ya

    gaya

    SSD

    Certification

    CE, FCC

    Tipe antarmuka

    PCI-EXPRESS

    Panggil model

    A465 A1466 A1502 A1398

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "256gb 512gb SSD Kanggo 2014 2015 2017 Macbook Air A1465 A1466 SSD Pro Retina A1502 A1398 1TB SSD 512G HARD DISK Solid State Drive"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: XH8MQSM4PAU1 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori