2024 Fashion Merek Eropa Mewah Pria Klasik Kotak-kotak Rajutan Cardigan Sweater Kasual Lengan Panjang Jaket Cardigan

18.41$ - 21.37$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya Gratis liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
free
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 7-16
16.34$
Uellow Premium Shipping
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan

    2024 Fashion Merek Eropa Mewah Pria Klasik Kotak-kotak Rajutan Cardigan Sweater Kasual Lengan Panjang Jaket Cardigan

    18.41$ - 21.37$

    Takon Pitakonan


      Share

    Werna

    Musim sing Ditrapake

    Four Seasons

    Scene ditrapake

    Blanja

    Hooded

    Ora Ana

    Dekorasi

    Ana

    Gaya lengan

    biasa

    Wool

    Wool Standar

    Tipe Pola

    Belang

    Tipe Item

    Cardigan

    Lengan Panjang (cm)

    Full

    kekandelan

    Ketebalan (Musim Panas

    Teknologi

    Komputer dirajut

    Material

    Polyester, nilon

    Kolar

    V-Neck

    gaya

    Gaya Inggris

    Gender

    MEN

    Jenis Penutupan

    Ana

    Brand Name

    Leyond

    Asal

    CHINA

    CN

    Zhejiang

    Size

    , , , , , , ,

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "2024 Fashion Brand Eropa Mewah Pria Klasik Plaid Knitted Cardigan Sweater Kasual Jaket Cardigan Lengan Panjang"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: 3256803353041333 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori