GPS Monitor kanggo kendaraan karo nduwèni pangilon ngarep

248.98$ - 260.38$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya Gratis liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
free
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 7-16
45.54$
Uellow Premium Shipping
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    S1d44f2d4c7c34a4b8b9241b103d9650ac

    GPS Monitor kanggo kendaraan karo nduwèni pangilon ngarep

    248.98$ - 260.38$

    Takon Pitakonan


      Share

    Dibandhingake karo audio mobil 1DIN, 2DIN tradisional, stereo mobil portabel 701 nguatake mekanika omah kanthi fungsionalitas tingkat profesional nanging tingkat entri kangelan, sampeyan ora perlu melu layanan teknisi elektronik kanggo mbantu instalasi, bantuan. sampeyan nyimpen dhuwit.

    Lan sampeyan bisa ngirim logo boot lan layar boot favorit, lan kita bisa nganyarke logo lan layar boot pribadi kanthi gratis. Ing wektu sing padha, iku uga hadiah sampurna kanggo kulawarga lan kanca-kanca.

    P: Apa ana upgrade piranti lunak sing dibayar?

    A: Ora mbayar. Piranti lunak terus dioptimalake lan dianyari, kita bisa ngirim piranti lunak upgrade gratis anyar. (Mangga kirim nomer pesenan lan nomer versi)

    P: Apa ndhukung macem-macem basa lan manual?

    A: Iku basa Jerman, Prancis, Italia, Spanyol lan manual. Saiki, manual basa cilik mung duwe versi PDF. Yen sampeyan mbutuhake, kita bisa ngirim versi elektronik saka manual basa cilik.

    P: Apa sing kudu ditindakake yen ora bisa nyambung menyang pangilonan utawa fungsi liyane?

    A: Produk iki minangka produk fungsional sing kompleks, sing bisa digunakake kanthi ora bener, nyebabake gagal nyambungake. Sampeyan bisa ngomong kanggo bantuan.

    P: Apa sing kudu ditindakake yen aku nampa produk utawa aksesori sing rusak?

    A: Yen masalah babagan kabel, korek rokok, kurung, lan sapiturute, matur nuwun, kita bisa ngirim pengganti anyar. Kajaba iku, prodhuk menehi bali gratis 1 wulan lan ndandani 1 taun. Fungsi utama

    Link Nirkabel/Kabel: Android Auto & Apple CarPlay & Airplay

    Link kabel Mung: Android Autolink

    Kontrol Swara: Apple Siri & kontrol swara Android & Google

    Multimedia Playback: USB + AVIN + kertu TF

    Built-in: 5G WiFi + Bluetooth 5.0

    Output Multiaudio: Kabel AUX + Transmisi FM

    Tegangan adaptif: 12V-24V

    Gampang Disassembly: Dashboard utawa Windshield

    Seneng cara sing luwih aman lan luwih trep nalika nyopir

    Nggawe Saben Drive Luwih Nyenengake

    Telpon penting nalika sampeyan lagi ing dalan. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo golek pituduh, tetep nyambung karo kulawarga, kanca, lan kolega, lan tetep terhibur kanthi muter musik utawa podcast. Apa sampeyan kudu tetep nyambung nalika ing dalan? Speaker portabel carpuride iki kanthi tampilan sing dibangun bisa mbantu sampeyan nindakake kaya sing kompatibel karo CarPlay lan Siri iPhone.

    Telpon njawab tanpa tangan liwat bluetooth, kontrol swara siri lan google kanggo mbantu navigasi tujuan, muter musik, nelpon, lsp, mbebasake tangan lan nggawe nyopir luwih aman lan trep.

    IPS HD Dhuwur-Definisi Layar Tutul & Cahya-Sensing Otomatis Nyetel Padhang

    bobot 1.1 kg
    dimensi 25 × 15 × 35 cm
    Asal

    Mainland China

    GTIN

    2000002867173

    Din

    Dobel Din

    Size tampilan

    7

    Ram

    6G

    resolusi

    1024*600

    ROM

    4G

    Interface

    Kabel Universal Volkswagen Nissan toyata

    OSD Language

    Tionghoa (Sederhana), Tionghoa (Tradisional), Albania, Arab, Azeri, Irlandia, Estonia, Belarusia, Bulgaria, Islandia, Polandia, PERSI, teks Boolean (Afrika Kidul Walanda), Denmark, Jerman, Rusia, Prancis, Filipina, Finlandia, Georgia, Kreol Haiti, Korea, Walanda, Galicia, Katalan, Ceko, Kroasia, Latin, Latvia, Lithuania, Romania, Malta, Melayu, Makedonia, Norwegia, Portugis, Jepang, Swedia, Serbia, Slovak, Slovenia, Swahili, Thai, Turki , Welsh, Ukrainia, Hebrew, Greek, Spain's Basque, Spanish, Hungaria, Armenian, Italian, Yiddish, Hindi, Urdu India, Indonesia, English, Vietnamese

    Out Power

    4 X 45 W

    Memori Eksternal Maks

    128G

    Format Media Digital

    Mp3, Mp4, WMA, JPEG

    Koleksi Material

    Aluminium alloy + ABS + 2.5D layar tutul kapasitif

    TF / Micro SD Slot

    0

    Fitur Khusus

    Built-In Speaker/Mikrofon, Fungsi Wifi, Mendukung Kontrol Roda Kemudi, Mendukung Jaringan 3G, Mendukung Jaringan 4G

    Certification

    CE

    Fitur khusus

    bluetooth, GPS, Pangisi daya, Pemancar FM, Ponsel, Pamuter MP3, Radio Tuner, Layar Tutul

    Ukuran item

    178 * 102mm

    Sistem operasi

    10.0 Android OS

    Bobot Item

    1100g

    Voltase

    24V

    Fitur Khusus 1

    Dhukungan GPS Navigasi

    Fitur Khusus 2

    Pamuter MP3, Bluetooth, Pemancar FM, Layar Tutul, Ponsel

    Fitur Khusus 3

    Pamuter MP4/MP5 Universal

    Fitur Khusus 4

    Ndhukung Kontrol Roda Kemudi Asli

    Fitur Khusus 5

    Fungsi Wifi

    Fitur Khusus 6

    Link pangilon IOS/Android

    Carplay & Android Auto

    dhukungan

    Kanggo Jinis/Model Kendaraan

    Audio Mobil 2 din Universal Universal Android

    CPU

    A7 1.3GHz x 4

    2 din

    Kanggo Volkswagen Nissan Kia toyata CR-V

    model Jeneng

    Pamuter Multimedia Radio Mobil 2 Din Android

    MAX

    2G + 32G

    Internet

    WIFI

    Kanggo mode

    radio mobil Double Din Multimedia player

    Mobil universal

    Kanggo mobil 2 din android

    Antarmuka radio mobil

    Loro antarmuka USB

    Tipe Kendaraan sing Cocok

    kanggo VW Toyota Honda Hyundai Nissan Kia Unviersal

    DVR

    dhukungan

    Kamera Serep

    dhukungan

    Internet 2

    Jaringan 4G

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "Monitor GPS kanggo kendaraan kanthi wadhah pangilon ngarep"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: ZQ4ZSZS1OZY0 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori