2022 Baru Pria Kaos Jepang Fashion Musim Panas Streetwear Cetak T Shirt Kasual Pria Pakaian Harajuku Lengan Pendek Atasan Tees Pria

(25 reviews customer)

Rega asli yaiku: 11.38 $.rega saiki: 7.96 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 7.67$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
7.67$
Uellow Standard Shipping
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    S7bb43c029d5f4837b6c0e0a06c21966bw

    2022 Baru Pria Kaos Jepang Fashion Musim Panas Streetwear Cetak T Shirt Kasual Pria Pakaian Harajuku Lengan Pendek Atasan Tees Pria

    Rega asli yaiku: 11.38 $.rega saiki: 7.96 $

    Takon Pitakonan


      Share

    waé

    1. Iki Ukuran Asia, biasane ukuran 2-3 luwih cilik tinimbang ukuran EU / US. Yen sampeyan nganggo EU / US ukuran L, sampeyan bisa milih ukuran XXL utawa XXXL.

    2. Minangka diukur dening tangan, prabédan 1-3 cm diijini (1cm = 0.39inch).

    3. Komputer sing beda-beda bisa nampilake warna sing beda sanajan warna sing padha. Mangga ngidini prabédan warna sing cukup.

    4. Biasane kita bisa ngirim pesenan ing 3 dina sawise pembayaran, Yen ora, hubungi kita kanggo mriksa masalah.

    5.Produk ora ngemot aksesoris hiasan

    6. Yen sampeyan ora ngerti ukuran sampeyan, hubungi layanan pelanggan.

    bobot 0.28 kg
    dimensi 10 × 10 × 10 cm
    Scene ditrapake

    Saben

    GTIN

    2000002715467

    Lengan Panjang (cm)

    short

    Asal

    Mainland China

    Material

    polyester

    Musim sing Ditrapake

    panas

    gaya

    Jepang Gaya

    Kolar

    O-Neck

    Tipe Item

    menang

    Jinis Tops

    Tees

    Gaya lengan

    Loose

    Hooded

    Ora Ana

    Tipe kain

    Worsted

    Gender

    MEN

    Tipe Pola

    print

    Werna

    Ireng, Putih, Ijo

    Gaya saka

    Kaos Fashion, Kaos Kasual

    jinis

    Kaos Pria, Kaos Wanita

    aksesoris

    Ora ngemot

    Aberasi kromatik

    Aberasi kromatik entheng

    Adhedhasar review 25

    4.36 sakabèhé
    60%
    32%
    0%
    0%
    8%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 25 kanggo 2022 Baru Pria Kaos Jepang Fashion Musim Panas Streetwear Cetak T Shirt Kasual Pria Pakaian Harajuku Lengan Pendek Atasan Tees Pria

    1. L *** u -

      Apik banget Rekomendasi, nanging panginten iku bakal sethitik maneh wis aku kejiret paling .. Kaos apik

      warna: Black Size: Ukuran Asia 3XL

    2. YShopper -

      warna: Black Size: Ukuran Asia 2XL

    3. A *** a -

      Wis materi apik nanging bebener cendhak banget

      warna: Black Size: Ukuran Asia M

    4. YShopper -

      warna: Black Size: Ukuran Asia 2XL

    5. M *** y -

      Aku pesen ukuran 2xxl nanging cilik banget kaya ukuran medium ora produk sing apik, aku pengin mbalekake dhuwit

      warna: Black Size: Ukuran Asia 2XL

    6. YShopper -

      Nanging sumor banget

      warna: Black Size: Ukuran Asia L

    7. YShopper -

      Bahan tipis tipis, ora putih kaya ing gambar

      warna: putih Size: Ukuran Asia L

    8. L *** o -

      Aku seneng banget aku nampa pesenan kanthi cepet

      warna: Black Size: Ukuran Asia XL

    9. L *** a -

      warna: Black Size: Ukuran Asia S

    10. Y *** a -

      Kualitas apik banget persis kaya sing sampeyan ucapake lan kepenak banget

      warna: Black Size: Ukuran Asia XL

    11. 3 *** r -

      Barang teka ing wektu. Pranyata kaos kasebut rada nyenyet ing awak. Nanging bakal apa-ing tengah ora print, nanging stiker, pojok salah siji saka wong-wong mau peeled mati. Bisa ditahan, Kanesh, kanthi rega kaya ngono) nanging isih ana bintang siji, rada ngina, ngarepake kaos kanthi cetakan biasa, dudu stiker.

      warna: ireng Size: Ukuran Asia 3XL

    12. D *** n -

      Cetakan ora rata, kualitase kepenak, ora ngerti aku tuku, lebar, lengen uga dawa

      warna: putih Size: Ukuran Asia XL

    13. M *** h -

      Kaos sing apik, kain kurang tresna

      warna: ireng Size: Ukuran Asia S

    14. h *** r -

      Aku seneng banget amarga diterangake lan nyaman lan kain roti panggang pisanan nanging muga-muga perusahaan mriksa rega kanthi rega pengiriman sing relatif larang nanging umume apik.
      Aku butuh banget amarga wis descrobed, nyaman lan kain pisanan ana, nanging muga-muga perusahaan bakal mriksa rega kanthi rega pengiriman relatif eksklusif, nanging umume apik.

      warna: Lampung Size: Ukuran Asia XL

    15. Dr -

      produk apik

      warna: Lampung Size: Ukuran Asia XL

    16. t *** r -

      warna: putih Size: Ukuran Asia XL

    17. T *** i -

      warna: ireng Size: Ukuran Asia M

    18. F *** i -

      Chete lan ayu banget lan aku disenengi

      warna: ireng Size: Ukuran Asia XL

    19. S *** f -

      warna: ireng Size: Ukuran Asia XL

    20. D *** n -

      warna: ireng Size: Ukuran Asia M

    21. A *** e -

      Nice luwih saka samesthine

      warna: ireng Size: Ukuran Asia 3XL

    22. E *** r -

      warna: putih Size: Ukuran Asia L

    23. YShopper -

      Sugeng sonten, paket kula sampun sae

      warna: putih Size: Ukuran Asia M

    24. T *** n -

      Kualitas apik nanging kaos isih nyenyet kanggo kula, nanging isih bisa nampa

      warna: Lampung Size: Ukuran Asia 3XL

    25. D *** m -

      warna: ireng Size: Ukuran Asia 3XL

    SKU: 9VQJSTKBD703 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori