2022 Mewah Berlian Imitasi Bunga Gelang Stainless Steel Watch Fashion Kecil Jam Tangan Wanita Gaun Band Wanita Jam relogio feminino

Rega asli yaiku: 5.86 $.rega saiki: 5.56 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 3.44$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
3.44$
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 5-18
4.06$
Cainiao Standard - SG Air
Ya
dina 14
34.14$
EMS
Ya
dina 11
46.03$
DHL
Ya
dina 12
59.91$
IP Fedex
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Scf9701d0a5b140f09825570563163c1b3

    2022 Mewah Berlian Imitasi Bunga Gelang Stainless Steel Watch Fashion Kecil Jam Tangan Wanita Gaun Band Wanita Jam relogio feminino

    Rega asli yaiku: 5.86 $.rega saiki: 5.56 $

    Takon Pitakonan


      Share

    Nambani dhewe iki aksesoris saben dina sing bakal nambah gaya lan sumorot. Nampilake desain gaya, pita kembang kothong, jam tangan kristal, apik banget lan apik banget. Jam tangan sing apik iki minangka hiasan sing cocog kanggo awake dhewe utawa hadiah sing cocog kanggo kanca.

    specifications:
    Nampilake pita pesona kembang, kanthi dial sing dihiasi rhinestone, alus, apik banget lan apik banget.
    Kualitas dhuwur alloy digawe band, kuat, ora gampang deform, teyeng lan break.
    Gerakan kuarsa, angka Arab lan tampilan analog, sampeyan bisa entuk wektu sing tepat kanthi gampang.
    Pilihan sing apik minangka hadiah kanggo kanca utawa kulawarga nalika ulang tahun, ulang taun, Natal, Taun Anyar, lsp.

    Jeneng barang: Watch
    Jenis Kelamin: Wanita
    Bahan Band: Paduan
    Material Case: campuran
    Bahan Cermin: Kaca
    Tipe Gesper: Gesper Perhiasan
    Gaya: Fashion
    Tampilan: Analog
    Wangun Bentuk: Babak
    Gerakan: Kuarsa (Baterai)
    Waterproof: No
    Acara: Urip Saben Dina, Pesta, Kencan, Pesta, Hadiah, lsp
    Fitur: Angka Arab, Pesona Bunga, Dekorasi Berlian Imitasi, Cocokake Kabeh
    Diameter Telpon: 3.2cm / 1.26 "(Kira-kira.)
    Jembar Pita: 2.4cm/0.94″, Dawa: 23cm/9.06″ (Kira-kira.)

    Cathetan:
    Amarga bedane setelan layar lan layar, warna item bisa uga beda karo gambar.
    Mangga ngidini prabédan ukuran cilik amarga pangukuran manual sing beda.

    Paket kalebu:
    1 x Watch

    bobot 0.033 kg
    dimensi 2 × 2 × 4 cm
    Brand Name

    BLUELANS

    GTIN

    2000002836926

    Resistance Water Depth

    Ora tahan banyu

    gerakan

    Kwarsa

    Bahan Kasus

    stainless steel

    gaya

    Luxury

    Jenis Clasp

    Krekelan Undhak-undhakan

    Asal

    Mainland China

    Dial Material Window Type

    Kaca

    Materi Kothak & Kasus

    Ora paket

    Jenis Tipe Band

    alloy

    Feature

    Ana

    Panjang Band

    18

    Diameter dial

    17mm

    Bentuk omah

    Babak

    Panggil model

    13197

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "2022 Mewah Rhinestone Bunga Gelang Jam Tangan Stainless Steel Fashion Jam Tangan Cilik Wanita Gaun Band Wanita Jam Relogio feminino"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori