2022 Mewah Quartz Watch Gadis Elegan Fashion Merah Dial Tahan Air Wanita Kulit Jam Tangan Wanita Kualitas Tinggi Zegarek Damski Panas

Rega asli yaiku: 199.80 $.rega saiki: 9.98 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 7-10 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 7-10
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    S8ecc8cd9c2384147a48c7a8aac10ea42Y

    2022 Mewah Quartz Watch Gadis Elegan Fashion Merah Dial Tahan Air Wanita Kulit Jam Tangan Wanita Kualitas Tinggi Zegarek Damski Panas

    Rega asli yaiku: 199.80 $.rega saiki: 9.98 $

    Takon Pitakonan


      Share

    bobot 0.04 kg
    dimensi 11 × 5 × 3 cm
    Brand Name

    POEDAGAR

    GTIN

    2000002836056

    Resistance Water Depth

    3Bar

    gerakan

    Kwarsa

    Bahan Kasus

    stainless steel

    gaya

    Fashion & Casual

    Jenis Clasp

    Buckle

    Asal

    Mainland China

    Dial Material Window Type

    Hardlex

    Kekandelan Kasus

    9mm

    Materi Kothak & Kasus

    Paper

    Jenis Tipe Band

    kulit

    Lebar Band

    14mm

    Feature

    Water Tahan

    Panjang Band

    22cm

    Diameter dial

    28mm

    Certification

    CE

    Bentuk omah

    Bentuk ora tetep

    Panggil model

    368

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "2022 Jam Tangan Quartz Mewah Fashion Wanita Dial Merah Jam Tangan Kulit Tahan Air Wanita Kualitas Tinggi Zegarek Damski Panas"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: ORQIQCPJL92H Kategori: ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori