2022 Fashion Mewah Pria Jam Tangan Perak Pria Bisnis Stainless Steel Kuarsa Jam Tangan Pria Olahraga Kasual Kulit Jam Tangan

(31 reviews customer)

10.41$

Brand: Deyros
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 2.53$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
2.53$
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 5-18
4.21$
Cainiao Standard - SG Air
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    2022 Fashion Mewah Pria Jam Tangan Perak Pria Bisnis Stainless Steel Kuarsa Jam Tangan Pria Olahraga Kasual Kulit Watch 1

    2022 Fashion Mewah Pria Jam Tangan Perak Pria Bisnis Stainless Steel Kuarsa Jam Tangan Pria Olahraga Kasual Kulit Jam Tangan

    10.41$

    Takon Pitakonan


      Share

    Toko iki minangka toko sing langsung dilakokno. Kita minangka merek lan pabrikan jam tangan. Kabeh produk ing toko asli lan asli, kabeh ana ing saham.
    Penjualan langsung / distributor / grosir welcome!

    Amarga beda komputer, warna sing nyata bisa uga rada beda karo sing ditampilake ing Internet, matur nuwun kanggo pangerten sampeyan.
    tandha: Subdial lan chronograph ora bisa, padha mung kanggo hiasan.

     

     

    bobot 0.01 kg
    dimensi 15 × 10 × 5 cm
    Brand Name

    DEYROS

    GTIN

    2000000001043

    Panjang Band

    22cm

    gaya

    Bisnis

    Jenis Clasp

    Gelang Kancing

    Asal

    Mainland China

    gerakan

    Kwarsa

    Resistance Water Depth

    Ora tahan banyu

    Bahan Kasus

    stainless steel

    Kekandelan Kasus

    9.5mm

    Materi Kothak & Kasus

    Ora paket

    Jenis Tipe Band

    stainless steel

    Panggil model

    DS1659

    Lebar Band

    20mm

    Feature

    Tanggal Otomatis, Tanggalan Lengkap, tangan sing padhang

    Diameter dial

    42mm

    Certification

    CE, RoHS

    Bentuk omah

    Babak

    Dial Material Window Type

    Hardlex

    Tipe Item

    Quartz jam tangan

    Kabar

    Sub-dial mung hiasan lan ora bisa digunakake.

    Adhedhasar review 31

    4.65 sakabèhé
    77.42%
    16.13%
    0%
    6.45%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 31 kanggo 2022 Fashion Mewah Pria Jam Tangan Perak Pria Bisnis Stainless Steel Kuarsa Jam Tangan Pria Olahraga Kasual Kulit Jam Tangan

    1. 5 *** r -

      warna: Baja Perak Hijau

    SKU: HG7I3GUANW73 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori