2022 Gadis Tas Kanvas Remaja Tas Bahu Remaja Wanita Messenger Tas Wanita Kasual Tas Remaja Dompet Crossbody Dompet

(13 reviews customer)

16.53$ - 16.63$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Produk iki ora bisa dikirim menyang Amerika Serikat (AS).

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Sda93e9dfb24a421b98de4591c8a0f3bbC

    2022 Gadis Tas Kanvas Remaja Tas Bahu Remaja Wanita Messenger Tas Wanita Kasual Tas Remaja Dompet Crossbody Dompet

    16.53$ - 16.63$

    Takon Pitakonan


      Share

    bobot 0.535 kg
    dimensi 5 × 5 × 5 cm
    Brand Name

    macroupta

    GTIN

    2000002708797

    Jenis Kantong

    Pundhak Bags

    Jinis tas

    Pundhak Bags

    Material utama

    Canvas

    Lining Material

    polyester

    Wangun

    Tote Kasual

    Panggonan Asal

    Provinsi HE BEI, Provinsi HE BEI

    Asal

    Mainland China

    CN

    Hebei

    Atose

    Soft

    Tipe Pola

    Solid

    Interior

    Cell Phone Pocket, Interior Zipper Pocket

    Dekorasi

    Ana

    njaba

    Flap Pocket

    wusana

    Versatile

    Jenis Penutupan

    Zipper

    Gender

    WOMEN

    gaya

    Casual

    Cacahe gagang / tali

    Single

    Size

    34 * 15 * 40cm

    bobot

    480g

    Adhedhasar review 13

    5.00 sakabèhé
    100%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 13 kanggo 2022 Gadis Tas Kanvas Remaja Tas Bahu Remaja Wanita Messenger Tas Wanita Kasual Tas Remaja Dompet Crossbody Dompet

    1. 1 *** r -

      Pancen tresna iku! Teka 10 dina luwih awal

      warna: Lampung

    2. j *** r -

      Suuuup cute! Bakal menehi saran lan migunani banget kanggo sekolah :D

      warna: Black

    3. K *** o -

      Duude fr njaluk iki, kualitas WORTH iku. Rega banget worth lan terjangkau kanggo tas sing kuwat lan apik. Nerangake karo akeh kanthong lan ngemu barang-barang sing abot, nduweni akeh ruangan, lan ora entheng utawa tipis, bahan sing kandel karo akeh kanthong ing njaba lan malah mung siji ing njero. Aku duwe laptop, sandhangan ekstra, buku, notebook, lan barang-barang cilik, sampeyan bisa nyimpen macem-macem barang ing kene sing pancen keren lan trep. Nyuwun sewu fotone jelek -u*

      warna: Black

    4. w***b -

      tas gedhe banget lan bisa pas karo laptop 15 inci lan ipad pro! Yen sampeyan seneng tas bahu lan pengin minangka tas sekolah, tas iki cocog kanggo sampeyan. >3

      warna: Black

    5. YShopper -

      Aku seneng warna kasebut, super cute lan bisa ngemot akeh barang, ukuran gedhe banget.

      warna: Lampung

    6. YShopper -

      10/10 MATERIAL PAncen nggumunake tuku RN INI

      warna: Lampung

    7. YShopper -

      apik banget! iku uga cantik amba, sampurna kanggo sekolah

      warna: Lampung

    8. L *** i -

      Kantong bahu sing lucu banget. Gedhe banget kaya bisa cocog karo 7 buku cathetan komposisi lan folder lan mung ing njaba sing gedhe banget, akeh papan sing seneng banget lan cepet banget.

      warna: Lampung

    9. h***y -

      Tas sing apik tenan, bisa dipercaya, zipper rada pertengahan nanging yk

      warna: Lampung

    10. a *** r -

      bahan kanvas sing apik banget lan kandel! Aku wedi yen ora katon kaya foto nalika aku entuk, nanging aku mung kudu mbuwang ing cucian supaya katon kerut! pin tetep ing kain lan bolongan ora tetep yen sampeyan kudu mindhah! dijahit nganggo tali cilik ing sisih pinggir kanggo gantungan kunci sing lucu banget ⁽⁽٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶⁾⁾

      warna: Lampung

    11. Z *** r -

      imut!! Aku arep digunakake kanggo sekolah supaya tas gedhe trep!

      warna: Putih

    12. U *** r -

      Aku seneng tas iki. Iku banget cute lan mesthi gayaku. Aku wis decorated karo akeh lencana lan katon apik banget. Nyaman banget lan sing paling apik yaiku kanthong sing akeh banget !! Aku seneng lan mesthi menehi rekomendasi kanggo rega

      warna: Brown

    13. YShopper -

      Iku banget cute! Luwih gedhe tinimbang sing dakkarepake nanging luwih gedhe mesthi luwih apik!

      warna: Black

    SKU: GSP549U40HNS Kategori: ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori