2022 Diamond Evening Clutch Bag untuk Wanita Pernikahan Emas Clutch Dompet Rantai Tas Bahu Pesta Kecil Tas Tangan dengan Pegangan Logam

(15 reviews customer)

  Cepetan! Sale rampung ing:

Prodhuk iki lagi metu lan ora kasedhiya.

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Sebc8258dd1f0488e9af05502aeb71976A

    2022 Diamond Evening Clutch Bag untuk Wanita Pernikahan Emas Clutch Dompet Rantai Tas Bahu Pesta Kecil Tas Tangan dengan Pegangan Logam

    Takon Pitakonan


      Share

    Ukuran: Panjang 18.5 * Dhuwur 12.5 * Ketebalan 6CM


    Gaya B

    bobot 0.505 kg
    dimensi 5 × 5 × 5 cm
    Brand Name

    esuk desslo

    GTIN

    2000002811947

    Panggonan Asal

    Provinsi HE BEI, Provinsi HE BEI

    Asal

    Mainland China

    CN

    Hebei

    Material utama

    polyester

    Wangun

    Minaudiere

    Lining Material

    polyester

    gaya

    fashion

    Atose

    HARD

    Tipe Pola

    babagan

    Interior

    Pocket Cell telpon

    wusana

    Versatile

    njaba

    Ana

    Dekorasi

    Diamonds

    Gender

    WOMEN

    Jenis Penutupan

    Hasp

    bobot

    560g

    Size

    18.5 * 12.5 * 6

    Adhedhasar review 15

    4.60 sakabèhé
    80%
    13.33%
    0%
    0%
    6.67%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 15 kanggo 2022 Diamond Evening Clutch Bag untuk Wanita Pernikahan Emas Clutch Dompet Rantai Tas Bahu Pesta Kecil Tas Tangan dengan Pegangan Logam

    1. YShopper -

      warna: emas

    2. U *** y -

      warna: emas

    3. K *** s -

      warna: emas

    4. J *** w -

      Apik banget lan mengkilat. Cara sing beda-beda kanggo nyekel lan pas karo telpon 12.

      warna: emas

    5. YShopper -

      Sampurna kaya sing digambarake

      warna: emas

    6. U *** r -

      ayu

      warna: emas

    7. J *** i -

      tas apik.

      warna: emas

    8. S *** t -

      Tas tangan sing apik lan pengiriman njupuk 18 dina

      warna: emas

    9. J *** h -

      Desaine mung ana ing sisih siji dompet. Ora ing loro-lorone aku rumangsa ngapusi banget. Nggoleki gambar ing situs web, misale jek desain kasebut ana ing sisih loro. Aku pancene kuciwa babagan iki. Aku luwih seneng desain ing loro-lorone.

      warna: sliver

    10. H *** t -

      warna: Black

    11. a *** a -

      warna: emas

    12. m *** s -

      Ameiiiii… Aku kepengin banget nggunakake. Cukup ayu, sampurna.

      warna: Black

    13. Y *** a -

      warna: emas

    14. A *** a -

      warna: emas

    15. A *** s -

      warna: emas

    SKU: DDKA70VUUSZ0 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori