1PC Kayu Ayunan Gantung Tali Rami Rak Dinding Dipasang Terapung Rumah Ruang Tamu Tanaman Pot Bunga Tray Penyimpanan Dekorasi Taman

(300 reviews customer)

7.08$ - 7.26$

Cepet! Swara 20 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 5-8 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 5-8
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share
Werna

,

gaya

Gaya Modern

Material

Wood

instalasi

Hanging

Brand Name

NoEnName_Null

Asal

Mainland China

Size

35 * 14 * 0.9cm

Gunakake

Home,Living Room, Flower Pot

Adhedhasar review 300

4.44 sakabèhé
71%
14%
7.33%
3.33%
4.33%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Pantai 300 kanggo 1PC Kayu Ayunan Gantung Tali Rami Rak Dinding Dipasang Terapung Rumah Ruang Tamu Tanaman Pot Bunga Tray Penyimpanan Dekorasi Taman

  1. Aku d -

    Ayu nanging cilik

  2. D *** n -

    Ora tau teka

  3. j *** r -

    uga

  4. D *** a -

    I loved 10/10

    1PC Kayu Ayunan Gantung Tali Rami Rak Dinding Dipasang Terapung Rumah Ruang Tamu Tanaman Pot Bunga Tray Penyimpanan Dekorasi Taman
  5. N *** a -

    Cool shelf, useful

  6. M *** o -

    This cute, beautiful for simple decoration.

  7. l***n -

    Kualitas apik.

  8. UShopper -

    Very nice, just what I expected,

  9. l *** o -

    I thought there would be two and only one a bit simple but for the price I cannot demand too much.

  10. a *** a -

    sederhana

  11. J *** a -

    Very nice but the hook as it hangs horrible falls off

  12. M *** a -

    Very satisfied with my purchase, looking solid to see ….

  13. Aku *** f -

    Good quality the color of the oak wood I have just received but I think that when they are put they will be great

  14. s *** s -

    Thank the seller for being prompt, the product is as described ..

  15. n *** r -

    Add a little strong glue to make it hold well if you use the patch tights

  16. J *** n -

    I thought the wood would be a little thicker, but for the price is super good, to be very cute once hung

    1PC Kayu Ayunan Gantung Tali Rami Rak Dinding Dipasang Terapung Rumah Ruang Tamu Tanaman Pot Bunga Tray Penyimpanan Dekorasi Taman
  17. S *** s -

    Very cheap feeling but you forget and you never touch it anyway.

    1PC Kayu Ayunan Gantung Tali Rami Rak Dinding Dipasang Terapung Rumah Ruang Tamu Tanaman Pot Bunga Tray Penyimpanan Dekorasi Taman
  18. UShopper -

    Prefektur

  19. J *** a -

    Apik banget

  20. UShopper -

    Apik banget

  21. UShopper -

    Igual a photo

  22. A *** y -

    Thanks for so fast delivery and perfect conditions

  23. W *** e -

    Do not match the image

  24. W *** e -

    Do not match the image

  25. UShopper -

    order 3 got one with a refund on 2 dose the job

  26. O *** s -

    good , I just did the stikker sp tomorrow I can hang it up

  27. J *** a -

    I really liked it looks nice if I would ask for it again

    1PC Kayu Ayunan Gantung Tali Rami Rak Dinding Dipasang Terapung Rumah Ruang Tamu Tanaman Pot Bunga Tray Penyimpanan Dekorasi Taman
  28. UShopper -

    Just like on the picture :-)

  29. Y *** S -

    pretty. shelf is not 100% flat. still looks nice.

  30. UShopper -

    Good, the material is quite decent, I have not yet tested on the wall, but it will hardly go wrong, I recommend.

    1PC Kayu Ayunan Gantung Tali Rami Rak Dinding Dipasang Terapung Rumah Ruang Tamu Tanaman Pot Bunga Tray Penyimpanan Dekorasi Taman
SKU: 1005006378864532 Kategori: 
Cart My
Wishlist
kategori

1PC Kayu Ayunan Gantung Tali Rami Rak Dinding Dipasang Terapung Rumah Ruang Tamu Tanaman Pot Bunga Tray Penyimpanan Dekorasi Taman

7.08$ - 7.26$

Takon Pitakonan