1200Mbps WiFi Extender Sinyal Repeater Dual Band 2.4 & 5G Expander Amplifier 360 ° Cakupan Penuh kanggo Router Ngarep Port Ethernet

(2 reviews customer)

  Cepetan! Sale rampung ing:

Prodhuk iki lagi metu lan ora kasedhiya.

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    1200Mbps WiFi Extender Sinyal Repeater Dual Band 2.4 & 5G Expander Amplifier 360 ° Cakupan Penuh kanggo Router Ngarep Port Ethernet 1

    1200Mbps WiFi Extender Sinyal Repeater Dual Band 2.4 & 5G Expander Amplifier 360 ° Cakupan Penuh kanggo Router Ngarep Port Ethernet

    Takon Pitakonan


      Share

    Wi-Fi Extender 1200Mbps Wi-Fi Repeater Dual Band 2.4G&5G Signal Expander Signal Booster Amplifier 360°Full Coverage Extended for Home Router[Easy Set]

    【Full Jangkoan Sinyal WiFi Extender kanggo Ngarep】- Dilengkapi karo 4 antena eksternal gain dhuwur, ngluwihi jangkoan WiFi nganti 2500sq.ft kanggo kira-kira 20 piranti, kalebu streaming / konferensi video / game online / video HD, dhukungan kayata Smartphone, Tablet, PC, Speaker, IP Cameras, Smart Plug lan liya-liyane.

    【AC1200 WiFi Speed ​​& Dual Band Connections】- Nganti 1200Mbps kecepatan WiFi ing 5GHz (867Mbps) lan 2.4GHz (300Mbps) maximizing nyuda mundhut saka transmisi data. Kanthi teknologi dual band, booster WiFi iki bisa kanthi otomatis milih band kualitas dhuwur kanggo kinerja sing luwih apik.

    【Instalasi Cepet lan Gampang】- Pencet Tombol WPS ing Router / Gerbang sing Ana lan Wi-Fi Extenders Signal Booster kanggo Ngarep, Langsung Ngluwihi Jangkoan Jaringan ing 8 Detik; Utawa nyiyapake liwat Browser Web ing Komputer utawa Smart Phones. Lan indikator LED sing cerdas bisa mbantu sampeyan nemokake lokasi sing paling apik kanggo jangkoan WiFi.

    【Kompatibilitas Universal Kanthi Router 99%】 Extender jangkoan wifi iki bisa digunakake karo kabeh router utawa gateway standar 802.11n/g/b/ac ing pasar. Dhukungan ngluwihi piranti apa wae kaya iOS, piranti Android, piranti Samsung, piranti echo/Alexa, PC, play station, plug pinter lan liya-liyane. Cocog kanggo streaming HD & pengalaman game.

    【Layanan sawise adol rong langkah-100% solusi sing puas】 Apa kerusakan manungsa utawa kegagalan peralatan, sanalika repeater mandheg, sampeyan bakal entuk repeater Wi-Fi anyar (GRATIS) sajrone telung dina kanthi ngubungi layanan pelanggan. karo gambar lan gambaran saka masalah.

    Napa sampeyan butuh WiFi Extender?

    Ana akeh kamar ing omah, lan sinyal WiFi ing sawetara kamar banget banget. Wi-Fi extender bisa ngluwihi sinyal WiFi kanggo kamar iki

    Bel lawang, kamera pengawasan, printer, lan komputer adoh saka router nanging mbutuhake sinyal sing terus-terusan. Extender WiFi bisa nyedhiyakake sinyal sing terus-terusan lan stabil

    Yen sampeyan pengin nonton film ing kebon, yen sampeyan pengin main game ing garasi, lan nalika papan kasebut adoh banget saka dalan, extender WiFi bakal dadi asisten sing apik kanggo sampeyan seneng-seneng.

    Sambungan dual band 5G lan 2.4G

    Dual-Band WiFi Extender, dilengkapi 4 antena eksternal gain dhuwur, kacepetan nganti 300Mbps ing 2.4GHz lan 900Mbps ing 5GHz.

    Antena gain dhuwur sing bisa diputer

    4 antena dhuwur-gain, saben kang bisa diputer. Sampeyan bisa kanthi gampang nyetel menyang negara sing paling cocok kanggo nampa jaringan

    Desain Tutul Anti-Sengaja

    Extender WiFi nggunakake desain tutul anti-kesalahan. Nalika sampeyan kudu nggunakake tombol Reset, sampeyan kudu nyiyapake obyek nuding (kayata potlot utawa pin) lan lebokake menyang bolongan Reset kanggo 8s.

    Nuduhake lokasi instalasi sing paling apik

    Indikator kasebut nduweni telung negara, lan tampilan warna indikator bisa mbantu sampeyan nemokake papan sing paling apik kanggo nginstal extender WiFi

    Nganti 30 piranti nirkabel bisa disambungake

    Telpon, PC, Printer, Kamera lan piranti liyane sing nggunakake WiFi kabeh bisa disambungake menyang sinyal Repeater ing wektu sing padha.

    bolongan boros panas

    Loro-lorone lan ndhuwur extender wifi dirancang karo bolongan boros panas, kang bisa digunakake kanggo dangu tanpa karusakan.

    FAQ kanggo WiFi Range Extender

    Q1: Kepiye carane bisa ngonfirmasi manawa extender jarak wifi wis dikonfigurasi kanthi sukses?

    – Mangga mirsani cahya ing extender: yen lampu sinyal katelu urip lan tetep ijo ngalangi, iku tegese persiyapan sukses.

    Yen lampu sinyal katelu ora nuduhake ijo padhet, coba ngrampungake proses konfigurasi maneh.

    Q2: Apa extender bisa nambah kacepetan jaringan wifi?

    -Ora, ora bisa: extender bisa nambah area jangkoan lan kekuatan sinyal jaringan WiFi, nanging ora bisa nambah kacepetan sing ditampa saka panyedhiya layanan internet.

    Q3: Yen extender saya kerep kelangan sambungan, apa sing bisa daktindakake?

    – Yen extender asring kelangan sambungan, please nyuda jarak antarane router lan extender.

    Q4: Where is tombol reset, lan carane aku bisa ngreset extender?

    -Tombol reset ana ing sisih pinggir extender. Pencet terus tombol reset luwih saka 8 detik bakal nyebabake extender urip maneh.

    bobot 0.24 kg
    dimensi 10 × 10 × 5 cm
    Brand Name

    YiOBYiOR

    GTIN

    2000002393085

    Asal

    Mainland China

    Kanthi Fungsi Modem

    Ya

    Koleksi

    Wireless

    Certification

    CE, FCC, RoHS

    Tarif Transfer Kabel

    10 / 100Mbps

    Pelabuhan WAN

    2 x10 / 100Mbps

    Jumlah Antarmuka USB

    Ana

    Frekuensi sing Didhukung Wi-Fi

    2.4G & 5G

    Tingkat Transmisi Wi-Fi 5G

    867Mbps

    paket

    Ya

    Ndhukung WDS

    Ya

    Maks. Tingkat Data LAN

    1000Mbps

    Panggil model

    CF900

    Standar Lan Protokol

    Wi-Fi 802.11g

    Standar Transmisi Wi-Fi

    802.11n

    Tingkat Transmisi Wi-Fi 2.4G

    300 Mbps

    Pelabuhan LAN

    2

    Ndhukung WPS

    Ya

    fungsi

    firewall

    aplikasi

    Home

    Adhedhasar review 2

    4.50 sakabèhé
    50%
    50%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 2 kanggo 1200Mbps WiFi Extender Sinyal Repeater Dual Band 2.4 & 5G Expander Amplifier 360 ° Cakupan Penuh kanggo Router Ngarep Port Ethernet

    1. Aku *** v -

      warna: Putih Gerakan: Plug EU

    2. G *** t -

      warna: Black Gerakan: Plug AU

    SKU: 8F76YW988TYL Kategori: ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori