12 Pasang Putih Mengkilap Pernikahan Stud Anting-Anting Set untuk Wanita Cubic zircon Perhiasan Aksesoris Minimalis Anting-Anting Perhiasan Hadiah

(12 reviews customer)

3.22$ - 3.42$

Cepet! Swara 12 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 10-14 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 10-14
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share
Material:Stainless steel earrings+cubic zirconia
Quantity:12Pairs/pack
Ukuran: Minangka gambar gambar
Wujud

,

Nggoleki Mbalik

Push-bali

gaya

Klasik

Gender

Unisex

Material

zirconia kubik

Shapepattern

geometris

Tipe logam

Steel

Brand Name

YIYUEQIANLI

Asal

Mainland China

CN

Hubei

Tipe Item

LAMPUNG

Jenis Earring

Anting kandang jaran

Nggoleki utawa Fashion

fashion

Proses perawatan

Diamond inlay

Werna

silvery

Klasifikasi gaya

Fashion Commuting

Target pamirsa

Unisex

kualitas materi

stainless steel

kemurnian

pasangan 12

Adhedhasar review 12

4.92 sakabèhé
91.67%
8.33%
0%
0%
0%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Pantai 12 kanggo 12 Pasang Putih Mengkilap Pernikahan Stud Anting-Anting Set untuk Wanita Cubic zircon Perhiasan Aksesoris Minimalis Anting-Anting Perhiasan Hadiah

  1. M *** r -

  2. UShopper -

    Great price and good quality. Exactly how the picture shows

  3. t *** r -

  4. t *** r -

  5. B *** o -

    Very good I recommend it

    12 Pasang Putih Mengkilap Pernikahan Stud Anting-Anting Set untuk Wanita Cubic zircon Perhiasan Aksesoris Minimalis Anting-Anting Perhiasan Hadiah
  6. G *** r -

    Everything perfect, good quality, arrived earlier than expected

  7. a *** r -

    sampurna

  8. UShopper -

  9. l *** r -

  10. R *** a -

    Perfecto

  11. b***r -

  12. T *** r -

SKU: 1005006919099584 Kategori: 
Cart My
Wishlist
kategori

12 Pasang Putih Mengkilap Pernikahan Stud Anting-Anting Set untuk Wanita Cubic zircon Perhiasan Aksesoris Minimalis Anting-Anting Perhiasan Hadiah

3.22$ - 3.42$

Takon Pitakonan