12.7mm variabel online QR Bar kode batch nomor tanggal logo tanggal kadaluwarsa label portabel hand jet printer inkjet termal genggam

(85 reviews customer)

Rega asli yaiku: 600.40 $.rega saiki: 372.25 $

323 ing Simpenan

Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya Gratis liwat USPS Prioritas Mail ing 3-9 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 3-9
free
USPS Priority Mail
Ya
dina 5-18
free
Cainiao Standard - SG Air
Ya
dina 8
100.00$
UPS Express Saver
Ya
dina 12
190.16$
IP Fedex
Ya
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    12.7mm variabel online QR Bar kode batch nomor tanggal logo tanggal kadaluwarsa label portabel hand jet printer inkjet termal genggam 1

    12.7mm variabel online QR Bar kode batch nomor tanggal logo tanggal kadaluwarsa label portabel hand jet printer inkjet termal genggam

    Rega asli yaiku: 600.40 $.rega saiki: 372.25 $

    Takon Pitakonan


      Share

    12.7mm variabel QR Bar kode batch tanggal nomor logo tanggal kadaluwarsa label mobile portable hand jet printer inkjet termal genggam 24 bahasa tanpa printer terenkripsi

    [email dilindhungi]
    + 86 13307190554
    yaomatec.com

    CATETAN: Kepiye cara ngirit pajak impor?

    Pilih kapal saka Spanyol: kalebu reresik khusus lan pajak impor, 3-7 dina teka

    Pilih kapal saka Polandia: kalebu reresik khusus lan pajak impor, 3-7 dina teka

    Pilih kapal saka AS: kalebu reresik khusus lan pajak impor, udakara 7 dina teka

    Pilih kapal saka Rusia: kalebu reresik khusus lan pajak impor, cepet teka

    gudang lokal liyane banjur kalebu pajak impor, cepet teka

    aja milih kapal saka China yen kita bisa ngirim saka negara utawa negara ndhuwur.

    kapal saka china ora kalebu pajak impor lan reresik khusus.

    CATETAN: kapal saka China ora kalebu pajak impor. DDU

    KODE HS 8443321300 kanggo mriksa tugas
    1, kita mung ngisi rega printer lan biaya pengiriman supaya sampeyan kudu mbayar pajak impor kanggo adat nalika bingkisan teka

    2, mangga konfirmasi sampeyan duwe kemampuan reresik khusus babagan printer sadurunge tuku.
    iku luwih apik nggunakake jeneng perusahaan jeneng pabrik kanggo nampa yen sampeyan duwe

    Pangiriman Cepet sajrone 48 jam

    1, TNT/UPS/FEDEX: 7-15 dina teka, DDU. (kajaba Rusia)

    2, saluran khusus Rusia: 25-45 dina, lawang menyang lawang, DDP

    3, Thailand, Malaysia, Taiwan dening specail line, 7-15 dina teka, DDP

    4, wektu Delivery: ing 1-2 dina

    5, ngirim dening aliexpress shipping

    Plug kasedhiya: US, EU, UK, AU, JP, AU, KR,
    Kita bakal ngirim plug sing cocog miturut negara sing beda-beda, mula aja padha sumelang.
    sampeyan uga bisa menehi komentar nalika sampeyan nggawe pesenan.

    Cara Nyambung: ora bisa nyambung komputer langsung

    1, sunting ing printer
    2, gunakake usb kanggo input file format TXT utawa gambar logo format BMP
    3, ora bisa nyambung komputer langsung

    Kaluwihan gedhe: ora dienkripsi

    1, printer ora ndhelik, tuku tinta ing ngendi wae.

    2, kita uga nyedhiyakake tinta sing murah lan apik

    3, Cathetan: printer supplier liyane ndhelik lan sampeyan mung tuku tinta saka wong-wong mau supaya tinta larang banget.

    4, HP tinta $55 saben, B tingkat cepet garing tinta $30 saben, rega competitive. hubungi kita kanggo tuku.

    5. print apa utamané ndhukung data variabel.

    6, ndhukung 25 basa

    7, Wigati dimangerteni: printer karo motherboard premium, ora mirah motherboard kualitas ala ing pasar, motherboard mirah bakal $40 mirah.

    Apa fungsi tanggal variabel?

    Fungsi tanggal variabel tegese: contone, yen sampeyan butuh nyetak produk 10000 pcs saben jam lan saben produk kudu duwe barcode lan informasi kode QR sing beda, mula sampeyan kudu ngowahi file TXT 10000pcs lan nggunakake fungsi tanggal variabel.

    Paket kalebu

    1x printer

    1 X pangisi daya (100-240V)

    1X sensor (bisa nyetak online kanthi otomatis)

    1 X USB Kab

    1X pen tutul

    1 X ring karet

    1X piring logam posisi

    1 X kotak paket keras logam

    1X kartrid tinta asli HP

    1XEnglish Manual lan video 0peration ing USB

    Cathetan: set kita nyedhiyakake kartrid garing cepet JS12 kanthi tinta pelarut HP asli, dudu jinis murah 2588/2588+/jinis liyane

    Gambar paket kaya ing ngisor iki: karo Hard Box ora kothak kertas

    Klik kanggo tuku tinta ekstra yen perlu, premier paling $52 saben

    printer teka karo 1 paling ireng tinta garing cepet

    Yen perlu murah tinta garing cepet normal, banjur klik link kanggo mriksa rincian sadurunge tuku, exw rega $30 saben

    prabédan: premier HP JS12 punika paling cocok kanggo meh wae materi, normal cepet garing tinta kartrij ndhukung kothak kertas lan plastik normal, mangga dipriksa rincian link, disaranake sampeyan tuku siji kanggo nyoba. iku uga apik.

    XNUMX FUNGSI: Nyetak nganggo tangan Pencet manual utawa cetak online kanthi otomatis

    yen sampeyan butuh print online kanthi otomatis, sampeyan kudu tuku stand lan conveyor kanthi kapisah.

    aplikasi

    1, tanggal kadaluwarsa, tanggal produksi
    2, logo, gambar
    3, kode QR, barcode
    4, 24 basa printer ndhukung data variabel, file format TXT
    5, Tembung, nomer, bisa langsung diowahi ing printer
    6, bisa nyithak basa apa wae kanthi gambar format BMP

    Printing Apa wae

    QR Code Bar kode batch logo nomer tanggal produksi, gambar, label tanggal kadaluwarsa, data variabel utawa data variabel, informasi variabel, print apa wae

    Print ing meh kabeh materi

    printer Pambuka: gampang kanggo nggunakake

    1, Cara sambung: sunting pesen ing printer langsung utawa sunting logo lan gambar ing komputer banjur input nganggo USB, ora bisa nyambung komputer langsung.

    2,Fungsi tanggal variabel: contone, yen sampeyan perlu print 10000 pcs produk saben jam lan saben produk kudu duwe barcode beda lan informasi kode QR, sampeyan kudu ngowahi file TXT 10000pcs lan nggunakake fungsi tanggal variabel.

    3, 24 Basa

    Tampilan efek printing liyane:

    ora bisa nyambung komputer langsung

    1, sunting ing printer
    2, nggunakake usb kanggo file input
    3, ora bisa nyambung komputer langsung
    4, antarmuka PC mung kanggo engineer kanggo nganyari sistem.

    Kabijakan garansi miturut rega kartrij tinta sing kompetitif

    1, Garansi 13 sasi yen tansah tuku kartrij saka toko Resmi Yaomatec.

    2, babar pisan 3 sasi ing cilik saka ora nggunakake kartrij tinta kita sawise mung kartrij tinta digunakake metu sing teka karo printer, amarga motherboard printer bakal gampang diobong yen nggunakake kartrij tinta kualitas miskin supplier liyane.

    3, Kabijakan babar pisan mung bisa dinikmati ing kondisi panggunaan sing bener, karusakan buatan manungsa, konsekuensine ana ing risiko sampeyan dhewe.

    4,Kabijakan mung ditrapake kanggo toko resmi Yaomatec, tuku kartrij saka toko liyane ora ndhukung.

    5, Wigati dicathet: voltase kartrij premium 9V, voltase kartrij murah 10V, kartrij premium bakal diobong yen sampeyan nyetel voltase 10V. supaya sampeyan kudu nggunakake ing cara sing bener.

    bobot 1.99 kg
    dimensi 33 × 28 × 21 cm
    Brand Name

    yaomatec

    GTIN

    2000002390312

    Tipe antarmuka

    USB

    Percetakan kaping pindho

    Ya

    Koleksi

    Printer Inkjet

    Mode Pakan Kertas

    Otomatis lan manual

    Ndhukung Pencetakan Jaringan

    Kabel

    Ukuran Kertu Maks

    A4

    Asal

    Mainland China

    Voltase

    220-240V (± 10%)

    Certification

    CE

    Dhuwur Print

    1-12.7mm

    tampilan

    Layar tutul layar 4.3

    Area Cetak

    1-8 garis utawa Unlimited

    Resolusi print

    600 DPI

    kacepetan print

    80 meter/menit

    Bobot net

    1.18KG

    bobot volume transportasi

    4.5KG

    baterei

    10 jam printing terus-terusan

    Lumbung

    1000 pesen

    kartrid mangsi

    print 800000 karakter

    Printer Handheld 12.7mm

    Printer kode QR

    printer barcode

    printer tanggal kadaluwarsa

    printer label

    "printer jet tangan kab

    printer inkjet genggam

    printer nomer variabel

    printer seluler

    printer portabel

    printer botol plastik

    printer kothak kertas

    printer kayu

    printer logam

    printer baja

    printer kain

    ora ndhelik

    tuku tinta ing ngendi wae

    printer TIJ online

    print kanthi otomatis

    printer genggam

    print kanthi tangan

    Adhedhasar review 85

    4.93 sakabèhé
    97.62%
    0%
    1.19%
    0%
    1.19%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 85 kanggo 12.7mm variabel online QR Bar kode batch nomor tanggal logo tanggal kadaluwarsa label portabel hand jet printer inkjet termal genggam

    1. a *** r -

      Pangiriman cepet kabeh ing kahanan sing sampurna kanggo tampilan sampeyan

      Werna: printer1 tinta ireng Ships from: China

    2. M *** x -

      Seneng banget karo produk iki. Aku njupuk sawetara wektu kanggo mutusake kanggo nandur modal ing iki amarga saka rega, lan aku ora Getun ing kabeh. Aku bakal tuku maneh yen produksi kita mundhak lan kita butuh liyane. Aku uga wis reordered liyane tinta saka supplier padha. Produk kualitas TOP, gampang diatur lan profesional banget 💯👌🏽

      Werna: printer1 tinta ireng Ships from: China

    3. B *** e -

      Penjual super apik komunikasi sing apik ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

      Werna: printer1 tinta ireng Ships from: Poland

    4. A *** y -

      Werna: printer1 tinta ireng Ships from: China

    5. Dr -

      Werna: printer1 tinta ireng Ships from: China

    6. J *** z -

      Werna: printer1 tinta ireng Ships from: China

    7. V *** k -

      Barang wis ditampa, kabeh kaya sing diterangake. A plus ageng kanggo bakul karo kang kita corresponded kanggo dangu kanggo nemokake printer tengen kanggo tugas. Aku nyaranake bakul amarga dheweke ora bakal ninggalake sampeyan tanpa perhatian. Matur nuwun sanget.

      Werna: printer1 tinta ireng Ships from: Russian Federation

    8. UShopper -

      Paket teka sadurunge wektu sing ditemtokake, aku nemokake kabeh aksesoris ing situs kasebut, aku nyoba mesin kasebut lan kerjane nganti saiki.

      Werna: printer1 tinta ireng Ships from: China

    9. S *** A -

      supplier apik banget. Bakal tuku saka dheweke maneh.

      Werna: printer1 tinta ireng Ships from: China

    10. A *** s -

      Nyengsemaken, pengiriman mung 5 dina menyang AS

      Werna: printer1 tinta ireng Ships from: Amerika Serikat

    11. Dr -

      Pungkasan aku ngunjungi pabrik yaomatec, aku pribadi nonton dheweke nginstal mesin lan nyoba kaping pirang-pirang sadurunge ninggalake pabrik. Aku menehi saran

      Werna: printer1 tinta ireng Ships from: China

    12. g *** r -

      Printer kasebut mesthi keren. Aku durung nyoba kanthi serius, nanging tes tes kasebut apik. Ing fly, sampeyan bisa ngganti meh kabeh, font, ukuran, teks, kabeh iku prasaja lan diakses. Kothak panyimpenan uga menehi kaluwihan, paling ora ana sing ana ing ngendi wae, ana akeh busa alus ing njero, sampeyan ora perlu kuwatir babagan keamanan printer. Nyuwun sewu mung ora ana papan kanggo kartrij cadangan. Sumber daya karo plug US, adaptor wis klebu. Penjual cukup lan jujur, nggawe diskon sing apik, matur nuwun khusus!

      Werna: printer1 tinta ireng Ships from: Russian Federation

    13. h *** h -

      produk gedhe.
      gampang digunakake & kompak.

      seller komunikatif banget 👍
      matur nuwun kanggo bonus

      Werna: printer1 tinta ireng Ships from: China

    14. a *** a -

      Sing paling laris, yen aku bisa menehi bintang super ing transaksi kasebut

      Werna: printer1 tinta ireng Ships from: China

    15. b***r -

      Printer Spanyol iki apik. Nyetak foto tanggal, kode QR lan kode bar. Nduwe fungsi lengkap lan data variabel. Iku mirah lan gampang kanggo nggunakake.

      Werna: printer1 tinta ireng Ships from: China

    16. a *** r -

      Tanggal produksi dicithak ing logam lan plastik, apik banget, basa Rusia, trep banget, dikirim saka gudang ing Moskow, teka kanthi cepet

      Werna: printer1 tinta ireng Ships from: China

    17. m *** r -

      Sampeyan entuk apa sing sampeyan bayar lan printer murah sing sampeyan tuku saka bakul liya wis kurang saka sasi wis rusak. Aku nyaranake yaomatec. Kualitas printer apik banget.

      Werna: printer1 tinta ireng Ships from: China

    18. a *** r -

      Penjual sing kuat banget, kanthi gudang ing Spanyol, pangiriman cepet, 3 dina menyang omahku

      Werna: printer1 tinta ireng Ships from: China

    19. a *** r -

      Sampeyan entuk apa sing sampeyan bayar, printer murah sing daktuku saka bakul liya rusak kurang saka sasi, amarga bakul cilik liyane dikirim saka China lan aku mbayar pajak impor. Aku nyaranake yaomatec, kualitas printer apik banget, lan dikirim saka Spanyol, panuku ora kudu mbayar pajak impor, lan teka ing bab 3 dina.

      Werna: printer1 tinta ireng Ships from: China

    20. s *** r -

      Cetak logo lan tanggal kanthi apik ing logam

      Werna: printer1 tinta ireng Ships from: China

    21. a *** r -

      Regane regane, mesin kasebut ora dienkripsi, ramah pangguna, sampeyan bisa tuku kartrid tinta ing endi wae

      Werna: printer1 tinta ireng Ships from: China

    22. S *** n -

      Cepet banget teka. Kabeh kerjane apik. Antarmuka ing Rusia langsung dikonfigurasi. nyaranake

      Werna: printer1 tinta ireng Ships from: Russian Federation

    23. a *** r -

      Produk kasebut cocog karo katrangan, teka ing 10 dina, aku nyaranake penjual

      Werna: printer1 tinta ireng Ships from: China

    24. m *** n -

      Iku apik tenan, 3 dina kanggo Spanyol, amarga bakul kapal saka gudang Spanyol, tanpa pajak impor.

      Werna: printer1 tinta ireng Ships from: China

    25. h *** r -

      Printer sing ekonomis banget, kualitas printer apik banget, ana basa Spanyol, dilengkapi karo kartrid tinta kualitas dhuwur lan adhesi dhuwur, bisa dipercaya

      Werna: printer1 tinta ireng Ships from: China

    SKU: GRZEIJGZ41QB Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori