1:1 Hellraiser Kotak Teka-teki Dipindhah Ratapan Horror Teror Angka Film Serie Hellraiser Cube Sepenuhnya Pinhead Prop Figurine Toy

(58 reviews customer)

Rega asli yaiku: 16.54 $.rega saiki: 9.60 $

9996 ing Simpenan

Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 10.12$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
10.12$
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 7-16
10.49$
Uellow Premium Shipping
Ya
dina 14
40.17$
EMS
Ya
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    1:1 Hellraiser Kotak Teka-teki Dipindahkan Lament Horror Teror Angka Film Serie Hellraiser Cube Sepenuhnya Pinhead Prop Figurine Toy 1

    1:1 Hellraiser Kotak Teka-teki Dipindhah Ratapan Horror Teror Angka Film Serie Hellraiser Cube Sepenuhnya Pinhead Prop Figurine Toy

    Rega asli yaiku: 16.54 $.rega saiki: 9.60 $

    Takon Pitakonan


      Share

    Product Description

    Bahan komoditas: PVC plastik

    Ukuran: Kaya sing dituduhake

    Cathetan:bisa mbukak.Produk iki ora perlu nggunakake alat tambahan kanggo mbukak, mung tindakake cara ing video ing kaca rincian produk, ngadhepi alur kanthi tangan kosong, lan misahake munggah lan mudhun.

    Bisa uga ana bedane warna sithik amarga bedane monitor.

    Prodhuk wis workmanship nggoleki, rincian sugih, kualitas apik, bobot 333g, ora cilik plastik entheng, lan ngrasa apik ing tangan, Ana papan sethitik nang ngendi sampeyan bisa ndhelikake soko cilik.

    Paket Termasuk: 1x1:1 Hellraiser Puzzle Box

    bobot 0.432 kg
    dimensi 8 × 8 × 8 cm
    Asal

    Mainland China

    GTIN

    2000002367048

    Adhedhasar review 58

    4.35 sakabèhé
    64.91%
    19.3%
    7.02%
    3.51%
    5.26%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 58 kanggo 1:1 Hellraiser Kotak Teka-teki Dipindhah Ratapan Horror Teror Angka Film Serie Hellraiser Cube Sepenuhnya Pinhead Prop Figurine Toy

    1. M *** z -

      Padha kudu Pack karo luwih, basa iki bejat, nanging bisa uga amarga perawatan ala padha menehi ing manipulasi sawijining, kanggo bisa disarm ember sampeyan kudu nggunakake akèh pasukan, digunakake aku seneng.

      warna: 1

    2. F *** z -

      Ora teka-teki

      warna: 1

    3. a *** r -

      iki bisa uga kothak teka-teki paling aku wis durung. wangun padhet apik lan aran apik kanggo iku. 5 lintang kabeh cara!

      warna: 1

    4. Aku *** s -

      Kothak kasebut angel dipisahake amarga kenceng banget, nanging nindakake fungsine

      warna: 1

    5. UShopper -

      warna: 1

    6. F *** n -

      Produk Excelenge, kaya sing ditampilake ing foto, aku menehi sampeyan 10 saka 10

      warna: 1

    7. S *** r -

      Mung gambar pungkasan minangka katrangan sing akurat babagan barang kasebut. Video lan kabeh gambar sadurunge iku saka item sing beda. Priksa review kanggo katrangan sing luwih akurat. Disk ora muter kaya video. Iku mung tekanan biasa nahan rong bagéyan kothak bebarengan. Kajaba iku, cat kasebut rada repot ing bintik-bintik, lan ana bekas jempol ing sisih pinggir. Dasar plastik tipis, untunge ora pecah kaya liyane.

      warna: 1

    8. A *** o -

      Apik banget! Kanggo rega, iki minangka barang cilik sing apik kanggo tuku lan ditampilake ing kantor / omah yen sampeyan penggemar neraka

      warna: 1

    9. a *** n -

      Pangiriman lan produk sing apik. Iki minangka tambahan sing apik kanggo koleksiku

      warna: 1

    10. UShopper -

      Sayange yen kothak ora bisa dibukak
      Jahitan katon
      Ora ayu rampung

      warna: 1

    11. v *** a -

      Fantastic. Tambahan sing apik kanggo mejaku

      warna: 1

    12. S *** e -

      trinket sethitik gedhe, uga bisa ndhelikake barang nang sing ngandika neraka mundhakaken isnt fun

      warna: 1

    13. M *** c -

      Kubus helleaiser wis teka kanthi apik, nanging wadhah sing kudune kubus Hellraiser rusak. Dadi ora bisa digunakake kanggo nyelehake kubus

      warna: 1

    14. v *** a -

      Iku produk karo akèh hiburan matur nuwun kanggo pengabdian kanggo everyone kanggo gawé

      warna: 1

    15. Aku ora ngerti -

      Aku njupuk sethitik nanging kualitas apik banget

      warna: 1

    16. UShopper -

      Tampilan lan operasi prodhuk apik, lan ora ana disagreement ing bagean iki, Aku felt isin ing video komersial lan prabédan.

      warna: 1

    17. C *** o -

      warna: 1

    18. S *** l -

      Produk kasebut nduweni kualitas apik. Teka ing wektu. Aku nyaranake bakul.

      warna: 1

    19. D *** s -

      teka telat. ilang nanging ditemokake ing kirim, produk apik

      warna: 1

    20. S *** a -

      Bukak angel banget, kayane potongane macet, ora ana hubungane karo gampang ing video kasebut.

      warna: 1

    21. A *** o -

      Barang keren! Iku katon misterius, nyegerake interior.

      warna: 1

    22. J *** n -

      warna: 1

    23. w *** h -

      Ora bisa mbukak macet

      warna: 1

    24. K *** N -

      Iku ora kaya ing video! Sing, sampeyan ora muter bagean kanggo nggawe / unmake kubus! Pencet longitudinally (cukup hard) ing arah ngelawan ing 2 garis jejer saka tengah. Ora saka pinggir / sudhut! Lan sampeyan bakal duwe ing tangan 2 bêsik sing gabung kaya Palms saka 2 penyayang: dheweke kiwa lan tengen. Sawise sampeyan entuk kubus, lan sawise mbukak, muter 90 derajat lan gabung kaya lintang. Sing rahasia. Sawise sampeyan nemokake, sampeyan bakal kaget carane gampang banget…

      warna: 1

    25. E *** r -

      Kothak lan gambut pecah lan penyok

      warna: 1

    26. P *** T -

      Mokal kanggo nguripake tengah kanggo mbukak malah karo pincer… Basa teka rusak. Aku langsung ngirim menyang tong sampah.

      warna: 1

    27. O *** r -

      Piece tampilan gedhe kanggo rega. Teka-teki bisa digunakake nanging ora ana rotasi ngunci utawa apa wae, mung rong potongan sing nyenyet sing bisa dipisahake kanthi lengkap banjur diputer dadi konfigurasi bintang. Maneh, becik kanggo rega. Katon apik! Basis sing prasaja nanging cukup teka rusak nanging aku nempelake lan bagian sing dipaku ora katon nalika ditampilake. Aku rada ora sopan karo lem lan lem kasebut nyampur karo cat, dadi yen ana sing duwe masalah sing padha, kudu ati-ati karo aplikasi lem.

      warna: 1

    28. P *** g -

      warna: 1

    SKU: HB85FCRL21IO Kategori: ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori