10G Pesta DIY Fluorescent Super Luminous Partikel Glow Pigmen Kerikil Cerah Noctilucent Pasir Bersinar Dalam Gelap Bubuk Pasir

Rega asli yaiku: 7.47 $.rega saiki: 2.97 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Produk iki ora bisa dikirim menyang Amerika Serikat (AS).

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    10G Pesta DIY Fluorescent Super Luminous Partikel Glow Pigmen Kerikil Cerah Noctilucent Pasir Bersinar Dalam Gelap Bubuk Pasir 1

    10G Pesta DIY Fluorescent Super Luminous Partikel Glow Pigmen Kerikil Cerah Noctilucent Pasir Bersinar Dalam Gelap Bubuk Pasir

    Rega asli yaiku: 7.47 $.rega saiki: 2.97 $

    Takon Pitakonan


      Share


    Detail Pengepakan

    Babagan Pengiriman

    1. Item bakal dikirim ing 1-3 dina bisnis sawise pembayaran cetha.

    2. Item bakal dikirim menyang alamat ing Escrow, priksa manawa iku bener. Lan yen sampeyan pengin ngganti alamat, hubungi kita sadurunge mbayar.

    3. Yen ora ditampa ing 4 minggu, hubungi kita kanggo bantuan.

    4. Biasane, parsel bakal dikirim dening China post Air Mail, sing bakal njupuk 15-25 dina kerja gumantung saka negara, kondisi cuaca, preian festival lan liya-liyane. Yen sampeyan butuh barang kanthi cepet, hubungi kita kanggo cara pangiriman liyane (kaya ing ngisor iki), sing mbutuhake FEE EXTRA.

    FAQ

    cara pembayaran

    Cukup yakin kanggo mbayar kita liwat toko Kuning Escrow liwat Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, lan Transfer Bank. Pembayaran sampeyan mung dirilis kanggo kita sawise konfirmasi sampeyan wis nampa barang.

    Umpan Balik & Layanan Sawise-Sale

    Iku ngormati sing bisa ninggalake kita feedbacks positif yen wareg karo kita item lan layanan. Mung aran gratis kanggo hubungi kita ing pisanan nalika ketemu masalah, kita duwe luwih saka sepuluh taun pengalaman terkenal ing lapangan iki, minangka asil kita bisa ngatasi masalah kanggo sampeyan. Aja ninggalake umpan balik negatif utawa mbukak regejegan. Dipercaya kita, kacilakan apa wae bakal ditanggulangi.

    Kabar

    Yen sampeyan pengin bali barang, sampeyan kudu nanggung barang .Matur nuwun kanggo pangerten.

    bobot 0.025 kg
    dimensi 20 × 15 × 10 cm
    Brand Name

    Beadia

    GTIN

    2000002598879

    is_customized

    Ora Ana

    pola

    Warna Pepaya

    Panggil model

    C0671

    Material

    Watu

    wusana

    Acara Agung, Pesta Ulang Tahun, Dina Anak, Dina April Mop, Bali menyang Sekolah, Thanksgiving, Pesta, Natal, Halloween, Paskah, Taun Anyar, Wisuda, Ulang Tahun

    Werna

    9 warna sing kasedhiya

    bobot

    Kira-kira 10 g / tas

    Glow Gravel Luminous Noctilucent Sand

    Fish Tank Aquarium Partikel Fluorescent Dekorasi Pesta

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "Party 10g DIY Fluorescent Super Luminous Partikel Glow Pigment Gravel Gravel Noctilucent Sand Glowing in the Dark Sand Powder"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: C7HEOB0L06BB Kategori: , ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori