Tantangan 100 Amplop 100 Dina Amplop Awis Pasangan Ngirit Dhuwit Tantangan Notebook sing Dibalik Iki

(1 review customer)

10.62$ - 10.90$

Cepet! Swara 16 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 10-14 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 10-14
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

Flexible Savings Plan: With this binder, you can choose when to deposit money in your envelope, whether it’s daily, weekly, or monthly. This makes it suitable for low and high income groups, you can adjust your savings goal according to your income.

Fun and Engaging Savings Tool: The 1000 Savings Challenge Binder is a fun and engaging tool to take control of your finances. It’s a great way to get the whole family involved in saving and a great tool for teaching kids to save money.

Reusable Savings Binder: The savings binder is easy to clean and reuse. Complete this challenge, wipe off your challenge card and start over. Achieve your financial goals with this durable and practical binder.

Great Gift: This binder helps you track your expenses and savings goals with simple worksheets and charts. It’s a practical gift for family and friends who want to improve their financial habits.

Debt-Free Journey: Plan your life with Savings Binder. This binder helps you track your expenses, set your goals, and make saving more fun. Whether you want to save for a vacation, a car, or a house, this binder will guide you through every step.

Type:100 Envelope Challenge

Color:as show

Ukuran: 23 x 17 cm

Bahan: PVC

Package include:1 set 100 Envelope Challenge

Catetan:

1. Mangga dielingake yen amarga efek cahya, setelan padhang / kontras monitor, lsp, bisa uga ana sawetara bedane warna ing foto situs web lan barang sing nyata.

2. Item Measure by hand, it could be 1cm different,your kind understanding will be much appreciated.

Werna

, ,

Material

plastik

Brand Name

DeepTBHand

Asal

Mainland China

Adhedhasar review 1

5.00 sakabèhé
100%
0%
0%
0%
0%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

1 review kanggo Tantangan 100 Amplop 100 Dina Amplop Awis Pasangan Ngirit Dhuwit Tantangan Notebook sing Dibalik Iki

  1. B *** z -

    This very nice🤩
    It seems to Me a new and fun way to save🤑🤭
    And the shipment excellent☺️👌

    Tantangan 100 Amplop 100 Dina Amplop Awis Pasangan Ngirit Dhuwit Tantangan Notebook sing Dibalik Iki
    Tantangan 100 Amplop 100 Dina Amplop Awis Pasangan Ngirit Dhuwit Tantangan Notebook sing Dibalik Iki
SKU: 1005007008100020 Kategori: 
Cart My
Wishlist
kategori

Tantangan 100 Amplop 100 Dina Amplop Awis Pasangan Ngirit Dhuwit Tantangan Notebook sing Dibalik Iki

10.62$ - 10.90$

Takon Pitakonan