1 Pasang Tahan Air Renang Silikon Berenang Penyumbat Telinga Lembut Anti-Kebisingan Telinga Plug untuk Anak Dewasa Perenang Hot Sale Dropshipping

(29 reviews customer)

  Cepetan! Sale rampung ing:

Prodhuk iki lagi metu lan ora kasedhiya.

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    1 Pasang Tahan Air Renang Silikon Berenang Penyumbat Telinga Lembut Anti-Noise Ear Plug untuk Anak Dewasa Perenang Hot Sale Dropshipping 1

    1 Pasang Tahan Air Renang Silikon Berenang Penyumbat Telinga Lembut Anti-Kebisingan Telinga Plug untuk Anak Dewasa Perenang Hot Sale Dropshipping

    Takon Pitakonan


      Share

    fitur:
    Kanggo nyegah banyu mlebu irung lan kuping.
    A kudu duwe kanggo nglangi, nyilem lan olahraga jero banyu.
    Cocog kanggo lanang lan wadon, bocah lan wong diwasa.
    Digawe saka bahan silikon kemurnian dhuwur, alus lan nyaman.
    Ukuran mini, gampang digawa.

    Keterangan:
    A fittings nglangi apik.
    Sampurna nglindhungi kuping.
    Iku chice becik kanggo penyayang nglangi

    specifications:
    Tipe barang: penyumbat kuping renang
    Bahan: silikon + PC
    Werna: biru, jambon
    Bentuk: spiral
    Cocog kanggo: bocah, wong diwasa
    Jumlah: 2pcs

    Paket kalebu:
    1 set x penyumbat kuping renang

    Cathetan:
    Amarga bedane setelan layar lan layar, warna item bisa uga beda karo gambar.
    Mangga ngidini prabédan ukuran cilik amarga pangukuran manual sing beda.

     

    US 12.55
    / potongan / akeh 1

    US 0.46
    / potongan / akeh 1

    US 0.85
    / potongan / akeh 1

    US 1.99
    / potongan / akeh 1

     

    bobot 0.013 kg
    dimensi 5 × 5 × 5 cm
    Asal

    Mainland China

    GTIN

    2000002325581

    is_customized

    ora

    Panggil model

    Klip irung/kuping

    Jenis item

    nglangi kuping

    Material

    silikon + PC

    Werna

    biru, jambon

    Wangun

    spiral

    Cocog kanggo

    bocah, wong diwasa

    Quantity

    2pcs

    kanggo Diwasa Anak Swimmers

    Anti banyu Swimming Earplugs

    Sumbat Telinga Silikon Profesional

    Ear Plug Anti-Noise Lembut

    Tipe Pola

    Solid

    1 Pasangan

    Anti banyu Swimming Earplugs

    Adhedhasar review 29

    4.45 sakabèhé
    75.86%
    6.9%
    10.34%
    0%
    6.9%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 29 kanggo 1 Pasang Tahan Air Renang Silikon Berenang Penyumbat Telinga Lembut Anti-Kebisingan Telinga Plug untuk Anak Dewasa Perenang Hot Sale Dropshipping

    1. a *** z -

      ok

      warna: pink Kapal from: China

    2. e***o -

      Barang ora dikirim. Bali ora ditampa.. ora menehi saran

      warna: pink Kapal from: China

    3. F *** o -

      warna: Kapal biru from: China

    4. S *** a -

      Aku panginten padha kualitas luwih

      warna: Kapal biru from: China

    5. A *** s -

      tanpa cacad.

      warna: Kapal biru from: China

    6. M *** m -

      Kothak kasebut pecah, mula aku ora duwe tutup kuping iki :// Yen ora, aku isih durung dipasang dadi ora yakin yen cocog ✨

      warna: pink Kapal from: China

    7. j***u -

      kabeh sampurna. Matur nuwun sanget.

      warna: pink Kapal from: China

    8. YShopper -

      warna: Kapal biru from: China

    9. A *** a -

      warna: pink Kapal from: China

    10. Aku *** -

      warna: Kapal biru from: China

    11. b***e -

      warna: Kapal biru from: China

    12. b***e -

      materi gedhe aku tresna mau

      warna: pink Kapal from: China

    13. g *** r -

      warna: Kapal biru from: China

    14. R *** T -

      warna: pink Kapal from: China

    15. YShopper -

      Bahan tipis

      warna: Kapal biru from: China

    16. YShopper -

      banget

      warna: pink Kapal from: China

    17. R *** t -

      warna: pink Kapal from: China

    18. M *** c -

      Ok kabeh.

      warna: pink Kapal from: China

    19. R *** r -

      warna: Kapal biru from: China

    20. H *** i -

      warna: pink Kapal from: China

    21. YShopper -

      warna: Kapal biru from: China

    22. h *** aku -

      Dheweke ora ngirim barang iki menyang aku lan mbatalake dhewe.

      warna: pink Kapal from: China

    23. YShopper -

      Cukup apik! Padha nyaman,

      warna: pink Kapal from: China

    24. f *** s -

      warna: Kapal biru from: China

    25. F *** r -

      warna: Kapal biru from: China

    26. F *** r -

      sampurna

      warna: pink Kapal from: China

    27. L *** o -

      warna: pink Kapal from: China

    28. v *** a -

      Tanpa tes

      warna: pink Kapal from: China

    29. H *** e -

      warna: pink Kapal from: China

    SKU: LTH51G45Z0PQ Kategori: ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori