1 pencukur listrik non-baterei cocok kanggo kucing lan asu. Bisa digunakake kanggo nyukur rambut sikil, rambut bokong, mata hai

(6 reviews customer)

6.96$ - 7.26$

Cepet! Swara 1 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 10-14 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 10-14
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

Werna

,

Tipe Item

Electric Clippers & Blades

Material

plastik

Asal

Mainland China

Koleksi

cats

Does it come with a built-in battery

ora

Do you need a battery

ya

Model batere

2 Baterai AAA

Adhedhasar review 6

5.00 sakabèhé
100%
0%
0%
0%
0%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Pantai 6 kanggo 1 pencukur listrik non-baterei cocok kanggo kucing lan asu. Bisa digunakake kanggo nyukur rambut sikil, rambut bokong, mata hai

  1. J *** n -

    Low noise and work great

  2. p***r -

    It’s cheap, okay. I’m going to have to get your hair done today.

    1 pencukur listrik non-baterei cocok kanggo kucing lan asu. Bisa digunakake kanggo nyukur rambut sikil, rambut bokong, mata hai
    1 pencukur listrik non-baterei cocok kanggo kucing lan asu. Bisa digunakake kanggo nyukur rambut sikil, rambut bokong, mata hai
  3. K *** z -

  4. Aku *** s -

  5. UShopper -

  6. M *** a -

    Perfect !! It’s not making too much noise so my cat it’s not scared

SKU: 1005006970161018 Kategori: 
Cart My
Wishlist
kategori

1 pencukur listrik non-baterei cocok kanggo kucing lan asu. Bisa digunakake kanggo nyukur rambut sikil, rambut bokong, mata hai

6.96$ - 7.26$

Takon Pitakonan